Keittiöhana Oras Vega 1820G

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

189,00 €
Saatavuus: Tilauksesta (7-14 arkipäivää)
TAI

KUVAUS

Oras Vega 1820G on kierrettävällä juoksuputkella varustettu keittiöhana. Juoksuputken kiertokulman tehdasasetus on 100°, mutta sitä on mahdollista säätää 40°-80° asteen välillä. Rajoitus on myös mahdollista poistaa kokonaan.


Oras Vega keittiöhana säästää huomaamatta! Tavallisella hanalla käytetään päivittäisiin askareisiin enemmän vettä kuin oikeasti tarvitaan. Oras Vega –hanan avulla säästät vuosien mittaan uskomattoman paljon ympäristöä ja rahaa – pesemismukavuuden kärsimättä. Avatessasi keittiöhanan, rajoittaa säästöpainike veden virtausta. Jos haluat käyttää enemmän vettä, painat vain painiketta ja nostat kahvaa. Kylpyhuoneeseen tarkoitettu säästöpainike toimii myös veden lämpötilarajoittimena. Valitessasi Oras Vega –hanan, voit olla varma, että saat käyttöösi pitkäikäisen tuotteen.

Lisää kuvia

  • Keittiöhana Oras Vega 1820G
  • Keittiöhana Oras Vega 1820G

LISÄTIEDOT

Oras keittiöhanat
Useita kertoja päivässä käytettäviltä keittiöhanoilta odotetaan erityistä käyttömukavuutta. Niiden avulla voi helpottaa jokapäiväisiä rutiinitoimintoja. Keittiöhanan valinnassa on hyvä ottaa huomioon kotitalouden koko sekä ruokailutottumukset. Hanojen design ja käyttö-ominaisuudet ovat vaihtelevat. Löytyy monia vaihtoehtoja sekä moderniin, että perinteisempään keittiöön.


Tuotemerkistä
Oras kehittää, tuottaa ja markkinoi vettä säästäviä, kuluttajaystävällisiä sekä innovatiivisia hanoja ja venttiilejä. Oraksen toiminta tukeutuu kymmenien vuosien kokemukseen hanojen suunnittelussa sekä yhdistämällä tuotteet innovatiivisiin ohjelmisto- ja teknologiasaavutuksiin. Vaikuttavan suuresta tuotevalikoimasta löytyy ratkaisuja, jotka sopivat myös erilaisempiin tyyleihin ja tarpeisiin.

OMINAISUUDET

Väri Kromi
Valmistajan koodi 1820
Tuotemerkki Oras
Takuuaika 5 vuotta
Asennusohje Asennusohje

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Suihkuhana Oras Vega 1870G

Suihkuhana Oras Vega 1870G

169,00 €
Keittiöhana Oras Vega 1828G kuraharjalla

Keittiöhana Oras Vega 1828G kuraharjalla

269,00 €
Pesuallashana Oras Vega 1812G bidee -suihkulla

Pesuallashana Oras Vega 1812G bidee -suihkulla

219,00 €

Tuotteen asiasanat

Toiset asiakkaat merkitsivät tämän tuotteen näillä asiasanoilla:

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

We accept Visa, Mastercard, American Express