Keittiöhana Oras Optima 2722F

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

489,00 €
Saatavuus: Tilauksesta (7-14 arkipäivää)
TAI

KUVAUS

Oras Optima -hanat eivät ole vain hanoja - ne ovat myös innovatiivisia ja nokkelia. Näppärät ratkaisut tekevät hanan käyttämisestä helpompaa, turvallisempaa ja taloudellisempaa kuin koskaan ennen. Oras Optima -hanat ovat käyttäjäystävällisiä, luontoa säästäviä ja turvallisia. Lyhyesti sanottuna: "Smart included".


Oras Optima 2722F on Easy Grip -kahvalla varustettu kosketusvapaa keittiöhana, jossa on kääntyvä, korkea juoksuputki. Hanasta ainutlaatuisen tekee erityinen lämpötilanäyttö, jossa on kuuman veden varoitin. Kosketusvapaa toiminto toimii viemällä kädet tunnistusalueelle ja veden lämpötilaa voi säätää kääntämällä hanan ja juoksuputken välissä olevaa säätörengasta. Kosketusvapaan toiminnon voi myös helposti kytkeä päälle / pois päältä. Juoksuputken kääntymiskulman tehdasasetus on 120° (mahdollisuus rajoittaa 60° tai 80°). Sähköliitäntä pistotulppamuuntajalla 230/5V. Hana on varustettu roskasiivilällä.

Lisää kuvia

  • Keittiöhana Oras Optima 2722F
  • Keittiöhana Oras Optima 2722F
  • Keittiöhana Oras Optima 2722F
  • Keittiöhana Oras Optima 2722F

LISÄTIEDOT

Oras keittiöhanat
Useita kertoja päivässä käytettäviltä keittiöhanoilta odotetaan erityistä käyttömukavuutta. Niiden avulla voi helpottaa jokapäiväisiä rutiinitoimintoja. Keittiöhanan valinnassa on hyvä ottaa huomioon kotitalouden koko sekä ruokailutottumukset. Hanojen design ja käyttö-ominaisuudet ovat vaihtelevat. Löytyy monia vaihtoehtoja sekä moderniin, että perinteisempään keittiöön.


Tuotemerkistä
Oras kehittää, tuottaa ja markkinoi vettä säästäviä, kuluttajaystävällisiä sekä innovatiivisia hanoja ja venttiilejä. Oraksen toiminta tukeutuu kymmenien vuosien kokemukseen hanojen suunnittelussa sekä yhdistämällä tuotteet innovatiivisiin ohjelmisto- ja teknologiasaavutuksiin. Vaikuttavan suuresta tuotevalikoimasta löytyy ratkaisuja, jotka sopivat myös erilaisempiin tyyleihin ja tarpeisiin. 


Oras Optima sarjan videoOMINAISUUDET

Väri Kromi
Valmistajan koodi 2722F
Tuotemerkki Oras
Takuuaika 5 vuotta
Asennusohje Asennusohje

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Keittiöhana Oras Optima 2727F pesukoneventtiilillä

Keittiöhana Oras Optima 2727F pesukoneventtiilillä

549,00 €
Pesuallashana Oras Optima 1714F

Pesuallashana Oras Optima 1714F

192,00 €
Amme- ja suihkuhana Oras Optima 7140U

Amme- ja suihkuhana Oras Optima 7140U

201,00 €

Tuotteen asiasanat

Toiset asiakkaat merkitsivät tämän tuotteen näillä asiasanoilla:

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

We accept Visa, Mastercard, American Express