Yrityksestä

 

SanSan.fi on Suomen markkinoiden uusin ja nykyaikaisin rakennus- ja saniteettitekniikan tuotteita myyvä verkkokauppa. Me uskomme, että asiakkaamme arvostaa omaa aikaansa ja valitsee entistä enemmän internetissä olevia mukavia ostomahdollisuuksia. Meidän tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme laadukkaita rakennus- ja saniteettitekniikan tuotteita edulliseen hintaan ja tehdä ostaminen internetistä nopeaksi, mukavaksi, turvalliseksi ja nautittavaksi. Oston voitte suorittaa itsellenne sopivana aikana kotoa poistumatta ja lopusta huolitsemmekin jo me.

 

  • Laaja tuotevalikoima

SanSan.fi verkkokaupassa on laaja valikoima erilaisia rakennus- ja saniteettitekniikan tuotteita. Olemme jo tehneet puolestanne tuotteiden esivalinnan ja tarjoamme siten ainoastaan korkealaatuisimpia ja tunnustetuimpia tuotemerkkejä. Näin ostaminen on Teille nopeampaa ja helpompaa.

 

  • Runsaasti tietoa

Me olemme asettaneet itsellemme tavoitteeksi panostaa siihen, että jokaisen tuotteen yhteydessä olisi enemmän kuin riittävästi tietoa tuotteen erityispiirteistä ja lisäksi paljon havainnollistavia valokuvia ja videoita, jotta voisitte tehdä ostospäätöksenne nopeasti ja turvallisin mielin.

 

  • Lyhyet toimitusajat

Tiedämme tarkalleen miten hyvä tunne on saada tehdyt ostokset nopeasti! Olemme asettaneet itsellemme tavoitteeksi toimittaa kaikki varastossamme olevat tuotteet asiakkaalle 1-5 työpäivän kuluessa minne tahansa Suomessa. Jos jonkin tuotteen toimitusaika on tilapäisesti pitempi, olemme lisänneet tätä koskevan tiedon tuotteen oheen.

 

  • Edulliset hinnat

Työskentelemme päivittäin sen nimissä, että toimitusketjumme pysyvät lyhyinä ja kustannustehokkaina. Juuri tämän ansiosta voimme tarjota Teille myös parempia tarjouksia ja jatkuvasti edullisempia hintoja. Lisäksi ilahdutamme Teitä viikoittaisilla monipuolisilla alennustarjouksilla!

 

 

Toivomme Teille hyviä ostoksia ja ostamisen iloa!
Teidän, SanSan.fi

Vesi

     

We accept Visa, Mastercard, American Express