Suihkusetti Hansgrohe Croma 100 Vario 65

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

122,00 €

Saatavuus: Varastossa (Toimitusaika: 1-5 työpäivää)

TAI

KUVAUS

Hansgrohe Croma 100 Vario 65 – suihkusetti koostuu Croma 100 Vario käsisuihkusta (Ø 100 mm), Unica'C suihkutangosta (0,65 m), Isiflex suihkuletkusta (1,60 m), Casetta'C saippualusesta ja seinäkiinnityksestä. Käsisuihkussa on neljä eri toimintoa: Rain, Normal, Shampoo ja Massage. Setti sopii käytettäväksi yhdessä boilerin kanssa, jolla on katkeamaton vedensyöttö. QuickClean kalkinestojärjestelmä pidentää hanan merkittävästi elinikää. Kalkin pystyy vaivattomasti pyyhkimään silikonisuuttimista.


Suuri ja kaunis. Nykysuihkujen pitäisi olla suuria ja kauniita. Croma 100 tarjoaa vieläkin enemmän. Jopa 100 mm:n suihkupää mahdollistaa nautinnollisen runsaan suihkun. Croma 100 tarjoaa myös enemmän toimintoja, joista voit valita oman suosikkisi. Puhtaan ja ajattoman muotoilunsa ansiosta se sulautuu täydellisesti jokaisen kylpyhuoneen sisustukseen.

Lisää kuvia

  • Suihkusetti Hansgrohe Croma 100 Vario 65
  • Suihkusetti Hansgrohe Croma 100 Vario 65
  • Suihkusetti Hansgrohe Croma 100 Vario 65
  • Suihkusetti Hansgrohe Croma 100 Vario 65

LISÄTIEDOT

Tuotemerkistä
Hansgrohe on maailmanlaajuisesti tunnustettu saniteettitekniikan tuottaja, jonka Hans Grohe on luonut Saksassa jo vuonna 1901. Nykyisin Hansgrohe -yhtymässä työskentelee yli 3200 työntekijää ja tuotteita myydään reilu 40:ssä valtiossa. Hansgrohe -yhtymän yleisimmät tavaramerkit ovat Hansgrohe, Axor, Pharo ja Pontos. Hansgrohe kiinnittää huomiota erityisesti innovatiivisuuteen ja teknologiaan. Jo vuosikymmenten ajan on Hansgrohe luonut näitä elementtejä käyttäen aistikkaan ja modernin designin. Hansgrohen laajasta valikoimasta löytyy tuotteita kaikkien makuun ja tarpeeseen. Lisäksi Hansgrohe yllättää poikkeuksellisella funktio- ja emotionaalisuudella, muuttaen jokapäiväiset askareemme erityisiksi ja nautinnollisiksi.

OMINAISUUDET

Väri Kromi
Valmistajan koodi 27772000
Tuotemerkki Hansgrohe
Takuuaika 5 vuotta
Asennusohje Asennusohje

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Suihkuhana Hansgrohe Talis S

Suihkuhana Hansgrohe Talis S

235,00 €
Suihkuhana Hansgrohe Metris S

Suihkuhana Hansgrohe Metris S

299,00 €
Amme- ja suihkuhana Hansgrohe Focus E2

Amme- ja suihkuhana Hansgrohe Focus E2

158,00 €

Tuotteen asiasanat

Toiset asiakkaat merkitsivät tämän tuotteen näillä asiasanoilla:

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

We accept Visa, Mastercard, American Express