Suihkuhana Hansgrohe Metris S

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

299,00 €
Saatavuus: Tilauksesta (7-14 arkipäivää)
TAI

KUVAUS

Hansgrohe Metris S katseen kiinnittävästi muotoiltu suihkuhana, jonka yhdellä kahvalla voit vaivattomasti säädellä niin veden virtausta kuin lämpötilaakin. Hanan virtausraja on 22 litraa minuutissa ja keskipisteiden väli on 150±12mm.


Uudenlainen yksinkertaisuus. Rauhaisat, suuret linjat, selkeys ja ajattomuus trendi-ilmiöiden sijaan. Nykyisessä kiireisessä maailmassa kylpyhuoneesta on tullut rauhan ja tasapainon tila. Metris S on geometrinen hanamalli, jossa on kiinnitetty erityisesti huomiota muotoilun yksinkertaisuuteen. Hanan ja käsikahvan muotoilussa on keskitytty vain oleelliseen unohtamatta tietenkään laadukkaita materiaaleja ja teknologiaa sekä Hansgrohe- tuotteille asetettuja korkeita laatuvaatimuksia.

Lisää kuvia

  • Suihkuhana Hansgrohe Metris S

LISÄTIEDOT

Tuotemerkistä
Hansgrohe on kansainvälisesti palkittu saniteettitekniikan tuottaja. Yrityksen perusti saksalainen Hans Grohe vuonna 1901. Tänään HansGrohe työllistää yli 3200 ihmistä ja tuotteita myydään yli 40 eri maassa. HansGrohen palkitut tuotemerkit ovat Hansgrohe, Axor, Pharo ja Pontos. Hansgrohe kiinnittää erityistä huomiota innovatiivisuuteen ja teknologiaan ja yhdistää ne tyylikkääseen ja moderniin muotoiluun. Hansgrohen laajasta valikoimasta löytyy tuotteita jokaiseen makuun ja jokaisessa hintaluokassa. Hansgrohe-tuotteet tekevät meidän arkipäivästä nautittavan käytännöllisyydellään ja kauneudellaan.


 

OMINAISUUDET

Väri Kromi
Valmistajan koodi 31660000
Tuotemerkki Hansgrohe
Takuuaika 5 vuotta
Asennusohje Asennusohje

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Suihkusetti Hansgrohe Croma 100 Multi

Suihkusetti Hansgrohe Croma 100 Multi

166,00 €
Pesuallashana Hansgrohe Metris S 100

Pesuallashana Hansgrohe Metris S 100

299,00 €
Amme- ja suihkuhana Hansgrohe Metris S

Amme- ja suihkuhana Hansgrohe Metris S

380,00 €

Tuotteen asiasanat

Toiset asiakkaat merkitsivät tämän tuotteen näillä asiasanoilla:

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

We accept Visa, Mastercard, American Express