Suihkuhana Hansgrohe Talis S

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

166,00 €
Saatavuus: Tilauksesta (7-14 arkipäivää)
TAI

KUVAUS

Dynaamisuus. Voimakkaat, suorat viivat ja sileys yhdistyvät kaltevaan, dynaamiseen juoksuputkeen. Talis S on minimalistisen luonteensa vuoksi suosittu ja muodikas tuotesarja. Tuotteet tuovat kylpyhuoneeseesi yksinkertaista, rauhallista eleganssia ripauksella voimaa ja energisyyttä.


Hansgrohe Talis S on huomiota herättävän tyylikäs suihkuhana, jonka yhdellä kahvalla voit vaivattomasti säädellä niin veden virtausta kuin lämpötilaakin. Hanan virtausraja on 22l minuutissa ja keskipisteiden väli on 150±12mm.

Lisää kuvia

  • Suihkuhana Hansgrohe Talis S

LISÄTIEDOT

Tuotemerkistä
Hansgrohe on kansainvälisesti palkittu saniteettitekniikan tuottaja. Yrityksen perusti saksalainen Hans Grohe vuonna 1901. Tänään HansGrohe työllistää yli 3200 ihmistä ja tuotteita myydään yli 40 eri maassa. HansGrohen palkitut tuotemerkit ovat Hansgrohe, Axor, Pharo ja Pontos. Hansgrohe kiinnittää erityistä huomiota innovatiivisuuteen ja teknologiaan ja yhdistää ne tyylikkääseen ja moderniin muotoiluun. Hansgrohen laajasta valikoimasta löytyy tuotteita jokaiseen makuun ja jokaisessa hintaluokassa. Hansgrohe-tuotteet tekevät meidän arkipäivästä nautittavan käytännöllisyydellään ja kauneudellaan.

OMINAISUUDET

Väri Kromi
Valmistajan koodi 32620000
Tuotemerkki Hansgrohe
Takuuaika 5 vuotta
Asennusohje Asennusohje

Tuotteen asiasanat

Toiset asiakkaat merkitsivät tämän tuotteen näillä asiasanoilla:

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

We accept Visa, Mastercard, American Express