Suihkunurkkaus Ravak Supernova S4-90

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

789,00 €
Saatavuus: Tilauksesta (2-14 arkipäivää)

KUVAUS

Ravak Supernova-sarja on mukava ja kompakti ja saanut innoituksensa minimalistisesta muotoilusta. Se on sarja, jonka avulla voit suunnitella suihkutilan oman mielesi mukaan. Supernovan laaja ja monipuolinen valikoima miellyttää takuulla vaativaakin asiakasta.


Supernova S4-90 on erittäin kompakti ja kätevä, muotoilultaan kaareva suihkunurkkaus. Se on varustettu AntiBlock-mekanismilla, joka takaa suihkuovelle vaivattoman ja hiljaisen liikkeen ja estää liikkuvia osia jumiutumasta. Suihkunurkkauksen kulmaprofiili ja ovi on valmistettu tukevasta alumiinista, jota on saatavana valkoisena. Suihkunurkkauksen lasi on käsitelty AntiCalc-suojakerroksella, joka muodostaa lasin pintaan näkymättömän suojakalvon, joka estää lian ja kalkkisaostumien muodostumista. Voit valita lasin sävyn kolmesta eri vaihtoehdosta: Pearl, Transparent ja Grape.


Tuote koostuu kahdesta kiinteästä osasta ja liukuvasta osasta, joka puolestaan koostuu kahdesta kaarevasta osasta. Tuote voidaan asentaa suoraan lattialle tai hankkia siihen erikseen sopiva suihkuallas.

* Vaaditut tiedot

789,00 €

Lisää kuvia

  • Suihkunurkkaus Ravak Supernova S4-90
  • Suihkunurkkaus Ravak Supernova S4-90
  • Suihkunurkkaus Ravak Supernova S4-90
  • Suihkuallas Ronda
  • Suihkunurkkaus Ravak Supernova S4-90

LISÄTIEDOT

Tuotemerkistä
Vuodesta 1991 toiminut Ravak on asettanut tavoitteekseen valmistaa tuotteita, jotka ovat helppokäyttöisiä, korkealaatuisia ja huomiota herättävästi muotoiltuja. Näin Ravak on saavuttanut suuren suosion asiakkaiden sydämissä. Nykyään Ravakin tuotteita myydään yli 50 eri maassa ympäri maailmaa. Myydyimpiä tuotteita ovat suihkukaapit, suihkualustat, akryyliammeet, poreammeet, vesihierontajärjestelmät, kylpyhuoneen pesualtaat ja valaisimet, hanat ja erilaiset muut kylpyhuoneen tarvikkeet. Valitse kylpyhuoneeseesi Ravak!

OMINAISUUDET

Mitat (mm) 900 x 900 x 1950
Alusta Vaihtoehtoisesti on mahdollista lisätä settiin sopiva suihkuallas Ronda, joka on korkeudeltaan 18,5 cm
Turvalasi Kyllä (3 mm)
Tuotemerkki Ravak
Takuuaika 2 vuotta (AntiBlock-mekanismille 10 vuotta)
Asennusohje Asennusohje

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Kylpyamme Ravak Vanda II 160

Kylpyamme Ravak Vanda II 160

619,00 €

Tuotteen asiasanat

Toiset asiakkaat merkitsivät tämän tuotteen näillä asiasanoilla:

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

We accept Visa, Mastercard, American Express