Suihkuhana Oras Electra 6180

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

365,00 €
Saatavuus: Tilauksesta (7-14 arkipäivää)
TAI

KUVAUS

Oras Electra – ilman kosketusta! Oras Electra toimii kuin ajatus – hanaan ei tarvitse edes koskea. Astuessasi suihkun alle tai laittaessasi kätesi hanan alle alkaa vesi virrata. Ennen kuin edes ehdit ottamaan pyyhkeesi, on veden virtaus jo loppunut ja kaikki tämä tapahtuu automaattisesti. Oras Electra –tuotteita on turvallista käyttää ja veden lämpötilan voit säätää juuri sinulle sopivaksi. Electra-hanoissa on Oraksen kehittämä, uusi ja aiemmasta herkempi Autofocus-sensori, joka toimii moitteettomasti niin kosteassa kuin pölyisessä ympäristössä.


Oras Electra säästää myös vettä. Vesi virtaa vain silloin kun todella tarvitset sitä. Siksi kosketusvapaat hanat ovat yhä suosituimpia niin kodeissa kuin toimistoissakin. Oras Electra –hanojen asentamisella on julkisissa tiloissa saavutettu joka 50 % veden säästö. Vaikka sitä ei usein ajatella, ovat kosketusvapaat hanat myös muita hanoja hygieenisempiä. Tällä on merkitystä erityisestä julkisissa tiloissa, joissa käyttäjiä on paljon.


Oras Electra 6180 (6V) on kosketusvapaa suihkuhana, joka reagoi nopeasti ja tarkasti vedenpaineen muutoksiin. Sopii hyvin verkkoihin, joissa on monta käyttöpistettä (minimi vedenpaine 2 bar) ja paikkoihin, jossa veden lämpötila on yleensä tavallista kuumempi. Kyseistä hanaa ei suositella omakotitaloihin. Hanassa on lämpötilarajoitin, jonka voi ylittää helposti nappia painamalla. Hana on varustettu jätesuodattimelle ja takaiskuventtiileillä.

Lisää kuvia

  • Suihkuhana Oras Electra 6180
  • Suihkuhana Oras Electra 6180
  • Suihkuhana Oras Electra 6180

LISÄTIEDOT

Tuotemerkistä
Oras kehittää, tuottaa ja markkinoi vettä säästäviä, kuluttajaystävällisiä sekä innovatiivisia hanoja ja venttiilejä. Oraksen toiminta tukeutuu kymmenien vuosien kokemukseen hanojen suunnittelussa sekä yhdistämällä tuotteet innovatiivisiin ohjelmisto- ja teknologiasaavutuksiin. Vaikuttavan suuresta tuotevalikoimasta löytyy ratkaisuja, jotka sopivat myös erilaisempiin tyyleihin ja tarpeisiin.

OMINAISUUDET

Väri Kromi
Valmistajan koodi 6180
Tuotemerkki Oras
Takuuaika 5 vuotta
Asennusohje Asennusohje

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Suihkusetti Oras Natura 500

Suihkusetti Oras Natura 500

106,00 €
Suihkusetti Oras Hydra 390

Suihkusetti Oras Hydra 390

143,00 €

Tuotteen asiasanat

Toiset asiakkaat merkitsivät tämän tuotteen näillä asiasanoilla:

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

We accept Visa, Mastercard, American Express