Suihkusetti Oras Apollo 520

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

79,00 €

Saatavuus: Varastossa (Toimitusaika: 1-5 työpäivää)

TAI

KUVAUS

Apollo 520 kuuluu Oras Apollo -tuotesarjaan, jonka muotoilu on suunniteltu erityisen ajattomaksi. Kaunis, kiiltävän krominen Apollo 520 kaunistaa kylpyhuoneesi kuin ajaton klassikko. Pakettiin kuuluu käsisuihku, 1500 mm pituinen suihkuletku, suihkutanko, ripustin, helposti puhdistettava saippuateline sekä käsisuihkun pidike.

Lisää kuvia

  • Suihkusetti Oras Apollo 520
  • Suihkusetti Oras Apollo 520

LISÄTIEDOT

Oraksen suihkusetit
Oraksen suihkut tarjoavat ylellisyyttä jokaiseen päivään antamalla parhaan tuloksen jopa pienellä vesimäärällä sekä ovat suunniteltu sopimaan kaikkiin Oraksen suihkuhanoihin. Onko mitään parempaa, kuin ihana suihku? Nykyajan kylpyhuoneet eivät ole suunniteltu vain peseytymiseen vaan niiden tulisi olla tyyssijoja, joissa sielu lepää. Sanotaan, että kylmä suihku karaisee ja nopeuttaa aineenvaihduntaa. Lämmin rentouttaa. Oraksen suihkuilla saat tuntea ylellisen ja piristävän suihkun auttaen samalla luontoa säästämällä vettä. Oras tarjoaa laajan valikoiman suihkuja kaikkien tarpeisiin. Mukaan lukien nautinnollinen Oras Hydra, hierova Oras Sensiva, vettä säästävä Oras Natura ja ajaton Oras Apollo.


Tuotemerkistä
Oras kehittää, tuottaa ja markkinoi vettä säästäviä, kuluttajaystävällisiä sekä innovatiivisia hanoja ja venttiilejä. Oraksen toiminta tukeutuu kymmenien vuosien kokemukseen hanojen suunnittelussa sekä yhdistämällä tuotteet innovatiivisiin ohjelmisto- ja teknologiasaavutuksiin. Vaikuttavan suuresta tuotevalikoimasta löytyy ratkaisuja, jotka sopivat myös erilaisempiin tyyleihin ja tarpeisiin.

OMINAISUUDET

Väri Kromi
Valmistajan koodi 520
Tuotemerkki Oras
Takuuaika 5 vuotta
Asennusohje Asennusohje

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Suihkuhana Oras Oramix 7261

Suihkuhana Oras Oramix 7261

199,00 €
Amme- ja suihkuhana Oras Optima 7140U

Amme- ja suihkuhana Oras Optima 7140U

279,00 €
Amme- ja suihkuhana Oras Safira 1040U

Amme- ja suihkuhana Oras Safira 1040U

189,00 €

Tuotteen asiasanat

Toiset asiakkaat merkitsivät tämän tuotteen näillä asiasanoilla:

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

We accept Visa, Mastercard, American Express