Suihkusetti Oras Natura 500

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

149,00 €
Saatavuus: Tilauksesta (7-14 arkipäivää)
TAI

KUVAUS

Oras Natura 500 on vettä säästävä suihkusetti, johon kuuluu käsisuihku, suihkutanko, suihkupidike, suihkuletku, ripustuskoukku sekä saippua- ja shampooteline. Käsisuihkun Eco -painikkeella on mahdollista vähentää vedenkulutusta jopa 50%. Suihkusetti sopii käytettäväksi Oraksen termostaatti- ja pressostaatti-hanojen kanssa.

Lisää kuvia

  • Suihkusetti Oras Natura 500
  • Suihkusetti Oras Natura 500

LISÄTIEDOT

Oraksen suihkusetit
Oraksen suihkut tarjoavat ylellisyyttä jokaiseen päivään antamalla parhaan tuloksen jopa pienellä vesimäärällä sekä ovat suunniteltu sopimaan kaikkiin Oraksen suihkuhanoihin. Onko mitään parempaa, kuin ihana suihku? Nykyajan kylpyhuoneet eivät ole suunniteltu vain peseytymiseen vaan niiden tulisi olla tyyssijoja, joissa sielu lepää. Sanotaan, että kylmä suihku karaisee ja nopeuttaa aineenvaihduntaa. Lämmin rentouttaa. Oraksen suihkuilla saat tuntea ylellisen ja piristävän suihkun auttaen samalla luontoa säästämällä vettä. Oras tarjoaa laajan valikoiman suihkuja kaikkien tarpeisiin. Mukaan lukien nautinnollinen Oras Hydra, hierova Oras Sensiva, vettä säästävä Oras Natura ja ajaton Oras Apollo.


Tuotemerkistä
Oras kehittää, tuottaa ja markkinoi vettä säästäviä, kuluttajaystävällisiä sekä innovatiivisia hanoja ja venttiilejä. Oraksen toiminta tukeutuu kymmenien vuosien kokemukseen hanojen suunnittelussa sekä yhdistämällä tuotteet innovatiivisiin ohjelmisto- ja teknologiasaavutuksiin. Vaikuttavan suuresta tuotevalikoimasta löytyy ratkaisuja, jotka sopivat myös erilaisempiin tyyleihin ja tarpeisiin.

OMINAISUUDET

Väri Kromi
Valmistajan koodi 500
Tuotemerkki Oras
Takuuaika 5 vuotta
Asennusohje Asennusohje

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Suihkuhana Oras Vega 1870G

Suihkuhana Oras Vega 1870G

169,00 €
Amme- ja suihkuhana Oras Safira 1073X

Amme- ja suihkuhana Oras Safira 1073X

249,00 €
Suihkuhana Oras Nova 7471

Suihkuhana Oras Nova 7471

189,00 €

Tuotteen asiasanat

Toiset asiakkaat merkitsivät tämän tuotteen näillä asiasanoilla:

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

We accept Visa, Mastercard, American Express