Keittiöhana Hansgrohe Talis S ulosvedettävällä juoksuputkella

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

369,00 €
Saatavuus: Tilauksesta (7-14 arkipäivää)
TAI

KUVAUS

Hansgrohe Talis S on keittiöhana ulosvedettävällä juoksuputkella. Hanassa olevan kahvan avulla pystyy vaivattomasti säätelemään veden määrää ja lämpötilaa. Lisäksi on mahdollista käyttää käsisuihkua, jolla voi helposti huuhdella esimerkiksi astioita tai pestä hedelmiä. Käyttömukavuutta lisäävät käsisuihkun kaksi toimintoa: tavallinen ja suihkutustoiminto. Juoksuputken kiertokulma on 150°. QuickClean kalkinpoisto järjestelmä pidentää merkittävästi hanan kestävyyttä: kalkin pystyy vaivattomasti pyyhkimään silikonisuuttimista.


Riemu herkullisesta ruoasta alkaa ruoanvalmistuksesta: tuoreiden raaka-aineiden valitsemisesta, pilkkomisesta jne. Hansgrohen keittiöhana on katseenvangitsija sekä luotettava työkalu kaikissa ruoanvalmistuksen työvaiheissa. Perusteellinen suunnittelu, laadukkaat materiaalit sekä huipputason teknologia ovat Hansgrohe hanojen tavaramerkkejä.

Lisää kuvia

  • Keittiöhana Hansgrohe Talis S ulosvedettävällä juoksuputkella

LISÄTIEDOT

Tuotemerkistä
Hansgrohe on kansainvälisesti palkittu saniteettitekniikan tuottaja. Yrityksen perusti saksalainen Hans Grohe vuonna 1901. Tänään HansGrohe työllistää yli 3200 ihmistä ja tuotteita myydään yli 40 eri maassa. HansGrohen palkitut tuotemerkit ovat Hansgrohe, Axor, Pharo ja Pontos. Hansgrohe kiinnittää erityistä huomiota innovatiivisuuteen ja teknologiaan ja yhdistää ne tyylikkääseen ja moderniin muotoiluun. Hansgrohen laajasta valikoimasta löytyy tuotteita jokaiseen makuun ja jokaisessa hintaluokassa. Hansgrohe-tuotteet tekevät meidän arkipäivästä nautittavan käytännöllisyydellään ja kauneudellaan.


OMINAISUUDET

Väri Kromi
Valmistajan koodi 32841000
Tuotemerkki Hansgrohe
Takuuaika 5 vuotta
Asennusohje Asennusohje

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Suihkusetti Hansgrohe Croma 100 Multi

Suihkusetti Hansgrohe Croma 100 Multi

166,00 €
Suihkuhana Hansgrohe Talis S

Suihkuhana Hansgrohe Talis S

235,00 €
Keittiöhana Hansgrohe Talis S

Keittiöhana Hansgrohe Talis S

270,00 €

Tuotteen asiasanat

Toiset asiakkaat merkitsivät tämän tuotteen näillä asiasanoilla:

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

We accept Visa, Mastercard, American Express