Seinä WC-istuin Villeroy & Boch Avento 5656HR

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Normaali hinta: 559,00 €

Erikoishinta: 469,00 €

Saatavuus: Varastossa (Toimitusaika: 1-5 työpäivää)

TAI

KUVAUS

Yllättävän puhdas design, uskomaton käytännöllisyys ja erinomainen hinta-/laatusuhde - juuri näillä termein voi kuvata Villeroy & Bochin Avento-sarjaa. Sarja sisältää trendikkäitä ratkaisuja kaikkiin moderneihin kylpyhuonetarpeisiin, ja tuotteita löytyy laidasta laitaan useassa eri koossa. Sarja vie mukavuuden ja käytännöllisyyden täysin uudelle tasolle!


Villeroy & Boch Avento 5656HR on moderni ja käytännöllinen seinään kiinnitettävä WC, joka sisältää valkoisen SoftClose-kannen. Istuimessa ei ole sisäreunaa, ja kehittyneen DirectFlush-järjestelmän ansiosta huuhtelu on tasainen ja tämän myötä puhtaus kylpyhuoneessa on taattu. Lisäksi QuickRelease-saranoiden ansiosta kansi on helppo irrottaa, mikä auttaa vaikeasti tavoitettavien paikkojen puhdistamisessa. Seinään asennettaessa istuin tulee kiinnittää erilliseen kehikkoon, joka voidaan ostaa erikseen.

ALE!
-16%

Lisää kuvia

  • Seinä WC-istuin Villeroy & Boch Avento 5656HR
  • Seinä WC-istuin Villeroy & Boch Avento 5656HR

LISÄTIEDOT

Villeroy & BochAina perustamisestaan vuodesta 1748 lähtien Villeroy & Boch on ollut elämäntyylibrändi, jonka pääpaino on keraamisten tuotteiden valmistuksessa. Jo alkuajoistaan lähtien yrityksen keskeisiä teemoja on ollut eurooppalainen kulttuuri, joka on onnistunut säilyttämään identiteettinsä samalla integroituen moderneihin suuntauksiin. Villeroy & Bochin tavoitteena on tuottaa innovatiivisia ja tyylikkäitä tuotteita, jotka parantavat ihmisten jokapäiväistä elämää, antavat jatkuvasti inspiraatiota ja avaavat uusia ovia sisustussuunnistelun saralla. Villeroy & Bochin valikoimiin lukeutuvat kylpyammeet, wc:t, pesualtaat, hanat, kylpyhuonekalusteet sekä monenlaiset lisävarusteet - kaikkea mitä tarvitaan luomaan kaunis ja harmoninen kylpyhuone.


Tuotteen video

OMINAISUUDET

Väri Valkoinen
Tuotteen paino (kg) 22
Valmistajan koodi 5656HR01
Tuotemerkki Villeroy & Boch
Takuuaika 5 vuotta

Tuotteen asiasanat

Toiset asiakkaat merkitsivät tämän tuotteen näillä asiasanoilla:

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

We accept Visa, Mastercard, American Express