Seinä WC-istuin Villeroy & Boch O.novo 5660HR

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Normaali hinta: 299,00 €

Erikoishinta: 239,00 €

Saatavuus: Varastossa (Toimitusaika: 1-5 työpäivää)

TAI

KUVAUS

Villeroy & Boch O.novo 5660HR on klassisesti muotoiltu seinään kiinnitettävä WC-istuin, joka sisältää valkoisen SoftClose-kannen. Istuimessa ei ole sisäreunaa, ja kehittyneen DirectFlush-järjestelmän ansiosta huuhtelu on tasainen ja tämän myötä puhtaus kylpyhuoneessa on taattu. Lisäksi QuickRelease-saranoiden ansiosta kansi on helppo irrottaa, mikä auttaa vaikeasti tavoitettavien paikkojen puhdistamisessa. Seinään asennettaessa istuin tulee kiinnittää erilliseen kehikkoon, joka voidaan ostaa erikseen.


Villeroy & Boch O.novo -mallisto saa inspiraationsa klassisesta muotoilusta. Lisäksi sarjan tuotteet ovat äärimmäisen mukavia, käytännöllisiä sekä kohtuuhintaisia. O.novo -sarjan muotoilu on hyvin ajatonta, joten se soveltuu kaikessa autenttisuudessaan ja yksinkertaisuudessaan täydellisesti mihin tahansa kylpyhuoneeseen. Mallisto sisältää laajan valikoiman vapaasti yhdisteltäviä tuotteita monenlaisiin kokonaisvaltaisiin sekä kestäviin kylpyhuoneratkaisuihin.

ALE!
-20%

Lisää kuvia

  • Seinä WC-istuin Villeroy & Boch O.novo 5660HR
  • Seinä WC-istuin Villeroy & Boch O.novo 5660HR
  • Seinä WC-istuin Villeroy & Boch O.novo 5660HR

LISÄTIEDOT

Villeroy & Boch


Tuotemerkistä
Aina perustamisestaan vuodesta 1748 lähtien Villeroy & Boch on ollut elämäntyylibrändi, jonka pääpaino on keraamisten tuotteiden valmistuksessa. Jo alkuajoistaan lähtien yrityksen keskeisiä teemoja on ollut eurooppalainen kulttuuri, joka on onnistunut säilyttämään identiteettinsä samalla integroituen moderneihin suuntauksiin. Villeroy & Bochin tavoitteena on tuottaa innovatiivisia ja tyylikkäitä tuotteita, jotka parantavat ihmisten jokapäiväistä elämää, antavat jatkuvasti inspiraatiota ja avaavat uusia ovia sisustussuunnistelun saralla. Villeroy & Bochin valikoimiin lukeutuvat kylpyammeet, wc:t, pesualtaat, hanat, kylpyhuonekalusteet sekä monenlaiset lisävarusteet - kaikkea mitä tarvitaan luomaan kaunis ja harmoninen kylpyhuone.


Tuotteen video

OMINAISUUDET

Väri Valkoinen
Tuotteen paino (kg) 20
Valmistajan koodi 5660HR01
Tuotemerkki Villeroy & Boch
Takuuaika 2 vuotta

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Bidee Villeroy & Boch O.novo 546000

Bidee Villeroy & Boch O.novo 546000

Normaali hinta: 399,00 €

Erikoishinta: 275,00 €

Pesuallas Villeroy & Boch O.novo 516060

Pesuallas Villeroy & Boch O.novo 516060

Normaali hinta: 179,00 €

Erikoishinta: 125,00 €

Tuotteen asiasanat

Toiset asiakkaat merkitsivät tämän tuotteen näillä asiasanoilla:

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

We accept Visa, Mastercard, American Express