Bidee Villeroy & Boch O.novo 546000

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

259,00 €

Saatavuus: Varastossa (Toimitusaika: 1-5 työpäivää)

TAI

KUVAUS

Villeroy & Boch O.novo -mallisto saa inspiraationsa klassisesta muotoilusta. Lisäksi sarjan tuotteet ovat äärimmäisen mukavia, käytännöllisiä sekä kohtuuhintaisia. O.novo -sarjan muotoilu on hyvin ajatonta, joten se soveltuu kaikessa autenttisuudessaan ja yksinkertaisuudessaan täydellisesti mihin tahansa kylpyhuoneeseen. Mallisto sisältää laajan valikoiman vapaasti yhdisteltäviä tuotteita monenlaisiin kokonaisvaltaisiin sekä kestäviin kylpyhuoneratkaisuihin.


Bidee Villeroy & Boch O.novo 546000 on kauniisti muotoiltu ja käytännöllinen kylpyhuoneen lisävaruste. Bidee voidaan asentaa kiinni seinään ruuveilla. Saniteettiposliinista valmistettu bidee on helppo puhdistaa, ja se on myös erittäin kestävä. Hana ja pohjaventtiili eivät sisälly hintaan.

Lisää kuvia

  • Bidee Villeroy & Boch O.novo 546000
  • Bidee Villeroy & Boch O.novo 546000
  • Bidee Villeroy & Boch O.novo 546000

LISÄTIEDOT

Villeroy & BochAina perustamisestaan vuodesta 1748 lähtien Villeroy & Boch on ollut elämäntyylibrändi, jonka pääpaino on keraamisten tuotteiden valmistuksessa. Jo alkuajoistaan lähtien yrityksen keskeisiä teemoja on ollut eurooppalainen kulttuuri, joka on onnistunut säilyttämään identiteettinsä samalla integroituen moderneihin suuntauksiin. Villeroy & Bochin tavoitteena on tuottaa innovatiivisia ja tyylikkäitä tuotteita, jotka parantavat ihmisten jokapäiväistä elämää, antavat jatkuvasti inspiraatiota ja avaavat uusia ovia sisustussuunnistelun saralla. Villeroy & Bochin valikoimiin lukeutuvat kylpyammeet, wc:t, pesualtaat, hanat, kylpyhuonekalusteet sekä monenlaiset lisävarusteet - kaikkea mitä tarvitaan luomaan kaunis ja harmoninen kylpyhuone.

OMINAISUUDET

Väri Valkoinen
Tuotteen paino (kg) 17
Valmistajan koodi 54600001
Tuotemerkki Villeroy & Boch
Takuuaika 5 vuotta
Asennusohje

Tuotteen asiasanat

Toiset asiakkaat merkitsivät tämän tuotteen näillä asiasanoilla:

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

We accept Visa, Mastercard, American Express