Pesuallas Villeroy & Boch Avento 415680

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Normaali hinta: 549,00 €

Erikoishinta: 455,00 €

Saatavuus: Varastossa (Toimitusaika: 1-5 työpäivää)

TAI

KUVAUS

Villeroy & Boch Avento 415680 on elegantti ja pehmeälinjainen pesuallas, ja se soveltuu hyvin niin julkisiin wc-tiloihin kuin isompiin kylpyhuoneisiinkin. Mittojensa ansiosta allas on erittäin käytännöllinen, ja sen 80 cm pitkä allassyvänne avaa lukemattomia mahdollisuuksia sen käyttöön. Pesuallas voidaan asentaa suoraan seinään tai upottaa saman sarjaan allaskaapistoon. Allaskaappi, hana, pohjaventtiili tai allasjalka eivät sisälly pakettiin.


Yllättävän puhdas design, uskomaton käytännöllisyys ja erinomainen hinta-/laatusuhde - juuri näillä termein voi kuvata Villeroy & Bochin Avento-sarjaa. Sarja sisältää trendikkäitä ratkaisuja kaikkiin moderneihin kylpyhuonetarpeisiin, ja tuotteita löytyy laidasta laitaan useassa eri koossa. Sarja vie mukavuuden ja käytännöllisyyden täysin uudelle tasolle!

ALE!
-17%

Lisää kuvia

  • Pesuallas Villeroy & Boch Avento 415680
  • Pesuallas Villeroy & Boch Avento 415680

LISÄTIEDOT

Villeroy & Boch


Tuotemerkistä
Aina perustamisestaan vuodesta 1748 lähtien Villeroy & Boch on ollut elämäntyylibrändi, jonka pääpaino on keraamisten tuotteiden valmistuksessa. Jo alkuajoistaan lähtien yrityksen keskeisiä teemoja on ollut eurooppalainen kulttuuri, joka on onnistunut säilyttämään identiteettinsä samalla integroituen moderneihin suuntauksiin. Villeroy & Bochin tavoitteena on tuottaa innovatiivisia ja tyylikkäitä tuotteita, jotka parantavat ihmisten jokapäiväistä elämää, antavat jatkuvasti inspiraatiota ja avaavat uusia ovia sisustussuunnistelun saralla. Villeroy & Bochin valikoimiin lukeutuvat kylpyammeet, wc:t, pesualtaat, hanat, kylpyhuonekalusteet sekä monenlaiset lisävarusteet - kaikkea mitä tarvitaan luomaan kaunis ja harmoninen kylpyhuone.

OMINAISUUDET

Mitat (mm) 800 x 470 x 165
Väri Valkoinen
Tuotteen paino (kg) 21
Tuotemerkki Villeroy & Boch
Takuuaika 5 vuotta

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Pesuallas Ifö Inspira Art 15172

Pesuallas Ifö Inspira Art 15172

179,00 €
Seinä WC-istuin Ifö Inspira Art 6245

Seinä WC-istuin Ifö Inspira Art 6245

489,00 €
WC-istuin Ifö Inspira Art 6240

WC-istuin Ifö Inspira Art 6240

849,00 €

Tuotteen asiasanat

Toiset asiakkaat merkitsivät tämän tuotteen näillä asiasanoilla:

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

We accept Visa, Mastercard, American Express