WC-istuin Ifö Inspira Art 6240

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

849,00 €

Saatavuus: Varastossa (Toimitusaika: 1-5 työpäivää)

TAI

KUVAUS

Ifö Inspira Art -WC-istuin kuvastaa skandinaavista muotoilua, joka saa innoituksensa upeasta luonnostamme. WC-istuin on äärimmäisen hygieeninen, sillä Rimfree®-teknologian ansiosta istuimessa ei ole sisäreunaa, johon bakteerit ja lika useimmiten kerääntyvät. Tämän lisäksi WC-istuin on erittäin helppo ja kätevä huoltaa. Inspira Art 6240-istuimessa on keraaminen vesisäiliö, jonka sisällä on toinen muovinen säiliö, jotta huuhtelutoiminto olisi mahdollisimman hiljainen.


Inspira Art 6240 on varustettu kaksoishuuhtelutoiminnolla sekä S-vesilukolla, ja lisäksi settiin lukeutuu valkoinen SoftClose-istuinkansi. Istuin on päällystetty erityisellä Ifo Clean -pinnoitteella, joka on pohjoismaalaisten laatustandardien mukainen. Säiliöön voidaan asettaa huuhtelunapin kautta myös Fresh-WC-raikastintikku, joka auttaa pitämään kylpyhuoneen raikkaana ja hyväntuoksuisena.

Lisää kuvia

  • WC-istuin Ifö Inspira Art 6240
  • WC-istuin Ifö Inspira Art 6240
  • WC-istuin Ifö Inspira Art 6240

LISÄTIEDOT

Tuotemerkistä
Ifö Sanitär AB perustettiin vuonna 1887 tanskalaisen eläinlääkärin William Abelgaard Nielsenin toimesta. Ifö Sanitär AB on tällä hetkellä Pohjoismaiden suurin saniteettitarvikkeiden ja keittiöaltaiden toimittaja. Myyntiverkosto kattaa Ruotsin, Tanskan, Norjan, Venäjän, Viron, Latvian sekä Liettuan ja yhteensä yritys työllistää yli 750 työntekijää. Ifö Sanitär AB on osa Sanitec Corporation Groupia, joka on yksi Euroopan johtavista yhtiöistä. Ifo Sanitär AB:n tavoitteena on tarjota laaja valikoima tuotteita keittiöön ja kylpyhuoneeseen, ja toiminnan taustalla ovat aina asiakkaan toiveet, tarpeet ja vaatimukset.

OMINAISUUDET

Väri Valkoinen
Virtaussuunta S-lukko
Huuhtelujärjestelmä Kaksoishuuhtelu, 2/4L
Tuotteen paino (kg) 40
Tuotemerkki Ifö
Takuuaika 10 vuotta, 2 vuotta istuimen ja huuhtelumekanismin osalta
Asennusohje Asennusohje

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Pesuallas Ifö Inspira Art 15172

Pesuallas Ifö Inspira Art 15172

179,00 €
Seinä WC-istuin Ifö Inspira Art 6245

Seinä WC-istuin Ifö Inspira Art 6245

489,00 €

Tuotteen asiasanat

Toiset asiakkaat merkitsivät tämän tuotteen näillä asiasanoilla:

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

We accept Visa, Mastercard, American Express