Seinä WC-istuin Ifö Inspira Art 6245

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

489,00 €

Saatavuus: Varastossa (Toimitusaika: 1-5 työpäivää)

TAI

KUVAUS

Seinään kiinnitettävä Ifö Inspira Art 6245 kuvastaa skandinaavista muotoilua, joka saa innoituksensa upeasta luonnostamme. Sen virtaviivainen muotoilu on ilo silmälle, ja lisäksi istuin on todella käytännöllinen ratkaisu jokaiseen kylpyhuoneeseen. WC-istuin on äärimmäisen hygieeninen, sillä Rimfree®-teknologian ansiosta istuimessa ei ole sisäreunaa, johon bakteerit ja lika useimmiten kerääntyvät. WC-istuimen kiinnittäminen seinään helpottaa kylpyhuoneen puhtaanapitoa, ja lisäksi istuin on erittäin helppo ja kätevä huoltaa.


Ifö Inspira Art 6245 on seinään kiinnitettävä valkoinen WC-istuin, johon sisältyy myös valkoinen SoftClose-istuinkansi. Istuin on päällystetty erityisellä Ifö Clean -pinnoitteella, joka on pohjoismaalaisten laatustandardien mukainen. Seinään asennettaessa istuin kiinnitetään pulteilla tukevaan, seinän sisälle piilotettavaan telineeseen, joka voidaan ostaa erikseen.

Lisää kuvia

  • Seinä WC-istuin Ifö Inspira Art 6245
  • Seinä WC-istuin Ifö Inspira Art 6245
  • Seinä WC-istuin Ifö Inspira Art 6245
  • Seinä WC-istuin Ifö Inspira Art 6245

LISÄTIEDOT

Tuotemerkistä
Ifö Sanitär AB perustettiin vuonna 1887 tanskalaisen eläinlääkärin William Abelgaard Nielsenin toimesta. Ifö Sanitär AB on tällä hetkellä Pohjoismaiden suurin saniteettitarvikkeiden ja keittiöaltaiden toimittaja. Myyntiverkosto kattaa Ruotsin, Tanskan, Norjan, Venäjän, Viron, Latvian sekä Liettuan ja yhteensä yritys työllistää yli 750 työntekijää. Ifö Sanitär AB on osa Sanitec Corporation Groupia, joka on yksi Euroopan johtavista yhtiöistä. Ifo Sanitär AB:n tavoitteena on tarjota laaja valikoima tuotteita keittiöön ja kylpyhuoneeseen, ja toiminnan taustalla ovat aina asiakkaan toiveet, tarpeet ja vaatimukset.

OMINAISUUDET

Väri Valkoinen
Tuotteen paino (kg) 21
Tuotemerkki Ifö
Takuuaika 10 vuotta, 2 vuotta istuimen ja huuhtelumekanismin osalta
Asennusohje Asennusohje

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Pesuallas Ifö Inspira Art 15172

Pesuallas Ifö Inspira Art 15172

179,00 €
WC-istuin Ifö Inspira Art 6240

WC-istuin Ifö Inspira Art 6240

849,00 €

Tuotteen asiasanat

Toiset asiakkaat merkitsivät tämän tuotteen näillä asiasanoilla:

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

We accept Visa, Mastercard, American Express