Pesuallas Gustavsberg Nautic 5560

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

89,00 €

Saatavuus: Varastossa (Toimitusaika: 1-5 työpäivää)

TAI

KUVAUS

Nautic 5560 on Gustavsbergin kylpyhuoneen pesuallas, joka on mahdollista asentaa sekä jalan että allaskaapin päälle. Ovaalinmuotoiset tuotteet ovat muodoltaan kauniita ja vievät vain vähän asennustilaa ollen samaan aikaan myös toiminnallisia ja kevyitä. Asennus suoritetaan joko pulteilla tai kannattimilla, joka takaa puhtaan ja houkuttelevan ulkomuodon. Pesualtaan korkeus vastaa standardisen Nauticin WC-istuimen korkeutta. Pesualtaan jalka, allaskaappi, hana, kannattimet sekä muut kiinnitysosat tulee hankkia erikseen.


Kun Gustavsberg aloitti Nautic -sarjan kehittelyn, kuunneltiin asiantuntijoiden mielipiteiden sijasta asiakkaiden toiveita. Nautic on joka päivä Gustavsbergin tuotteita käyttävien henkilöiden vaikutelmien, kokemusten, mielipiteiden, ehdotusten ja toiveiden perusteella suunniteltu tuotesarja. Tuloksena on ehkä vaikuttavin ja inspiroivin kylpyhuonesarja, jonka Gustavsberg on koskaan luonut. Nautic-tuotteilla sisustettu kylpyhuone on hiljainen, kaunis, raikas ja hygieeninen. Tuotteiden muotoilu on orgaaninen ja harmoninen. Pehmeä kuin vesi ja toiminnallinen kuin sinun ihmiskehosi. Designed by you!

Lisää kuvia

  • Pesuallas Gustavsberg Nautic 5560
  • Pesuallas Gustavsberg Nautic 5560
  • Pesuallas Gustavsberg Nautic 5560
  • Pesuallas Gustavsberg Nautic 5560

LISÄTIEDOT

Tuotemerkistä
AB Gustavsberg on yksi johtavia kylpyhuonetarvikkeiden tuottajia Skandinaviassa. Tuotteita myydään pääasiallisesti Skandinaviassa, Venäjällä, Valko-Venäjällä, Ukrainassa ja Baltian-maissa, mutta myös vientituotteina ympäri maailmaa. Gustavsberg yhtymä kuuluu tytäryhtiönä 100%:sti Saksalaiselle Villeroy & Boch AG konsernille ja näin ollen on yksi Euroopan suurimpia kylpyhuonetarvikkeiden tuottajia. Jo yhtiön luomisesta lähtien on Gustavsbergin tavoitteena tuottaa korkealaatuisia, hyvin suunniteltuja sekä innovatiivisia ratkaisuja. Kaikki Gustavsbergin tuotteet ovat ajattomia, kauniita ja käytännöllisiä. Lisäksi Gustavsbergin kokemus veden käsittelystä elementtinä on antanut yhtiölle velvollisuuden luoda ja kehittää yhä tehokkaampia ja vettä säästävämpiä tuotteita.

OMINAISUUDET

Mitat (mm) 600 x 460 x 185
Väri Valkoinen
Tuotteen paino (kg) 17
Tuotemerkki Gustavsberg
Takuuaika 5 vuotta

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Pesuallas Gustavsberg Nautic 5550

Pesuallas Gustavsberg Nautic 5550

79,00 €
WC-istuin Gustavsberg Nautic 1500 S-lukko C+

WC-istuin Gustavsberg Nautic 1500 S-lukko C+

549,00 €
Pesuallashana Oras Vega 1810G

Pesuallashana Oras Vega 1810G

139,00 €

Tuotteen asiasanat

Toiset asiakkaat merkitsivät tämän tuotteen näillä asiasanoilla:

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

We accept Visa, Mastercard, American Express