Pesuallas Gustavsberg Nautic 5540

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

79,00 €

Saatavuus: Varastossa (Toimitusaika: 1-5 työpäivää)

KUVAUS

Nautic 5540 on Gustavsbergin kylpyhuoneallas, jota on saatavilla niin oikeanpuoleisella kuin vasemmanpuoleisella hana-aukolla. Soikeanmuotoiset tuotteet ovat kauniin linjakkaita ja tarvitsevat vähän asennustilaa. Ne ovat samanaikaisesti käytännöllisiä ja kevyitä. Allas asennetaan seinään pulteilla, näin ollen lopputulos on puhdas ja houkutteleva. Pulttien seinän ulkopuolelle jäävän osan tulisi olla 50 ± 2mm. Kiinnitysosat sisältyvät pakkaukseen.


Kun Gustavsberg aloitti Nautic -sarjan kehittelyn, kuultiin asiantuntijoiden lisäksi juuri asiakkaiden toiveita. Nautic on suunniteltu niiden henkilöiden vaikutelmien, kokemusten, mielipiteiden, ehdotusten ja toiveiden perusteella, jotka ovat kosketuksissa Gustavsbergin tuotteiden kanssa päivittäin. Tuloksena vaikuttavampi ja inspiroivampi kylpyhuonesarja, jonka Gustavsberg on koskaan luonut. Nauticilla sisustettu kylpyhuone on hiljainen, kaunis, raikas ja hygieeninen. Design on orgaaninen ja harmoninen. Pehmeä, kuin vesi ja toiminnallinen kuin koko ihmiskeho. Designed by you!

* Vaaditut tiedot

79,00 €

Lisää kuvia

  • Pesuallas Gustavsberg Nautic 5540
  • Pesuallas Gustavsberg Nautic 5540
  • Pesuallas Gustavsberg Nautic 5540
  • Pesuallas Gustavsberg Nautic 5540
  • Pesuallas Gustavsberg Nautic 5540

LISÄTIEDOT

Tuotemerkistä
AB Gustavsberg on yksi johtavia kylpyhuonetarvikkeiden tuottajia Skandinaviassa. Tuotteita myydään pääasiallisesti Skandinaviassa, Venäjällä, Valko-Venäjällä, Ukrainassa ja Baltian-maissa, mutta myös vientituotteina ympäri maailmaa. Gustavsberg yhtymä kuuluu tytäryhtiönä 100%:sti Saksalaiselle Villeroy & Boch AG konsernille ja näin ollen on yksi Euroopan suurimpia kylpyhuonetarvikkeiden tuottajia. Jo yhtiön luomisesta lähtien on Gustavsbergin tavoitteena tuottaa korkealaatuisia, hyvin suunniteltuja sekä innovatiivisia ratkaisuja. Kaikki Gustavsbergin tuotteet ovat ajattomia, kauniita ja käytännöllisiä. Lisäksi Gustavsbergin kokemus veden käsittelystä elementtinä on antanut yhtiölle velvollisuuden luoda ja kehittää yhä tehokkaampia ja vettä säästävämpiä tuotteita.

OMINAISUUDET

Mitat (mm) 400 x 275 x 175
Väri Valkoinen
Tuotteen paino (kg) 7
Tuotemerkki Gustavsberg
Takuuaika 5 vuotta
Asennusohje Asennusohje

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Seinä WC-istuin Gustavsberg Nautic 5530

Seinä WC-istuin Gustavsberg Nautic 5530

169,00 €
WC-istuin Gustavsberg Nautic 1500 S-lukko C+

WC-istuin Gustavsberg Nautic 1500 S-lukko C+

549,00 €
Pesuallashana Oras Vega 1810G

Pesuallashana Oras Vega 1810G

139,00 €

Tuotteen asiasanat

Toiset asiakkaat merkitsivät tämän tuotteen näillä asiasanoilla:

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

We accept Visa, Mastercard, American Express