Lattiakaivo ACO ShowerDrain C-line Wave

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

249,00 €
Saatavuus: Tilauksesta (2-14 arkipäivää)

KUVAUS

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu kehys ja aaltomaisesti suunniteltu ritilä tekevät tästä lattiakaivosta universaalin ratkaisun useimpiin kylpyhuoneisiin. Valittavana on kaksi erikorkuista vaihtoehtoa, joista matalampi versio on vain 65 mm korkea. Sen ansiosta se sopii hyvin vanhojen talojen remontointiin. Ritilässä on ainutlaatuinen rakenne, joka estää veden roiskumista. Lattiakaivon sisällä oleva vesilukko on helppo poistaa, joten se on äärimmäisen kätevä puhdistaa vaikka päivittäin.


Jos aiot asentaa lattiakaivon pitkä sivu seinää vasten, valitse pitkittäinen reuna. Muutoin käytetään standardireunoja. Kun valitset lattiakaivon pituutta, otathan huomioon, että kaikki ilmoitetut mitat ovat tuotteen näkyvissä olevia mittoja. Todellinen pituus on 60 mm pidempi lattian sisällä olevien reunojen vuoksi.


Kaikki ACO-lattiakaivot ovat täysin varusteltuja ja valmiiksi koottu yhdeksi kappaleeksi, joten lattiakaivon asentaminen on todella helppoa. Kaikki lattiakaivot sopivat yhteen yleisimpien viemäriputkijärjestelmien kanssa.

* Vaaditut tiedot

249,00 €

Lisää kuvia

  • Lattiakaivo ACO ShowerDrain C-line Wave
  • Lattiakaivo ACO ShowerDrain C-line Wave
  • Lattiakaivo ACO ShowerDrain C-line Wave
  • Lattiakaivo ACO ShowerDrain C-line Wave
  • Lattiakaivo ACO ShowerDrain C-line Wave

LISÄTIEDOT

Tuotemerkistä
Erinomainen design ja loistava toimivuus ovat kaksi pääperiaatetta lattiakaivojen valmistamisessa. Saksalainen valmistaja ACO on onnistuneesti yhdistänyt nämä kaksi periaatetta ja voittanut arvostetun Red Dot Design -palkinnon. Teknisesti täydellinen ja vuotamaton lattiakaivo on tervetullut lisä kaikkiin kylpyhuoneisiin ajattoman ja minimalistisen designinsa ansiosta.


ACO Group on maailman johtava viemäröintijärjestelmien valmistaja ja myyjä. Perheyrityksestä alkunsa saanut yritys on perustettu vuonna 1946 Saksassa Carlshütten ruukissa lähellä Büdelsdorfia. Nykyään yrityksellä on 65 vuoden kokemus ja jälleenmyyjiä 40 maassa kuten Australiassa, USA:ssa ja Kiinassa. ACOn pääkonttori sijaitsee Saksan Rensburgissa, jossa toimii myös ACO Academy nimellä tunnettu innovaatio- ja kehitysosasto. Perinteitä kunnioittaen ACON johtoryhmä on jo neljännessä polvessa Ahlmann-perheen hallussa ja yrityksen toimitusjohtajana toimii nykyisin Hans-Julius Ahlmann. ACO Group on omistautunut laadulle ja kaikki prosessit suoritetaan ISO9001-standardien mukaan.


Tuotteen video


OMINAISUUDET

Virtauskapasiteetti 0,95 l/s
Materiaali Ruostumaton teräs
Kaivon leveys 70 mm
Viemäri DN50
Tuotemerkki ACO
Takuuaika 2 vuotta

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Lattiakaivo ACO ShowerDrain C-line Square

Lattiakaivo ACO ShowerDrain C-line Square

249,00 €
Lattiakaivo ACO ShowerDrain C-line Tile

Lattiakaivo ACO ShowerDrain C-line Tile

249,00 €

Tuotteen asiasanat

Toiset asiakkaat merkitsivät tämän tuotteen näillä asiasanoilla:

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

We accept Visa, Mastercard, American Express