Kylpyamme Schönberg Hedin

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

1 389,00 €
Saatavuus: Tilauksesta (2-14 arkipäivää)
TAI

KUVAUS

Hedin on Schönbergin klassinen, ovaalinmuotoinen kylpyamme, joka sopii täydellisesti skandinaaviseen minimalistiseen kylpyhuoneeseen. Kylpyammeen seinät on tehty korkealaatuisesta akryylista, jossa on kiiltävä pinta, ja joka tuntuu pehmeältä ja sileältä ihoa vasten. Lisäksi materiaalissa on erinomainen lämmönvarastointikyky, mikä pitää veden lämpimänä pitkän aikaa. Erityinen viimeistely auttaa pitämään kylpyammeen puhtaana ja kiiltävänä useita vuosia.


Schönbergin design-kylpyamme Hedinin voi asentaa seinää vasten tai vapaasti seisomaan kylpyhuoneen keskelle. Hedin on täydellinen kylpyamme kaikille, jotka etsivät klassista, rauhallista ja harmonista kylpykokemusta. Poistovesiputki, ylivuotoventtiili ja säädettävät jalat kuuluvat pakettiin.

Lisää kuvia

  • Kylpyamme Schönberg Hedin

LISÄTIEDOT

Tuotemerkistä
Schönbergin tuotteita on ollut Baltian-maissa saatavilla jo vuodesta 2005 lähtien ja Skandinaviassa vuodesta 2008 lähtien. Schönbergin tuotevalikoimaan kuuluu monia saniteettitekniikan alaan liittyviä tuotteita kuten höyrysaunoja, suihku- ja hierontakaappeja, hieronta-ammeita, hierontapaneeleja, sadesuihkuja sekä yksinomaisia suihkuhanoja.

OMINAISUUDET

Mitat (mm) 1590 x 800 x 550
Tilavuus (l) 310
Tuotteen paino (kg) 55
Materiaali Saniteettiakryyli
Hana EI
Tuotemerkki Schönberg
Takuuaika 5 vuotta
Asennusohje Asennusohje

Tuotteen asiasanat

Toiset asiakkaat merkitsivät tämän tuotteen näillä asiasanoilla:

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

We accept Visa, Mastercard, American Express