Kylpyamme Ravak Rosa II 160

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

799,00 €
Saatavuus: Tilauksesta (2-14 arkipäivää)

KUVAUS

Ravak Rosa II –kylpyammetta on saatavana kolmessa eri koossa ja se sopii erilaisiin kylpyhuoneisiin. Amme on muotoiltu epäsymmetriseksi, mutta samalla kauniiksi kokonaisuudeksi. Etupaneelissa on osittain kulmikas muotoilu ja se on suunniteltu niin, että ammeeseen meno ja poistuminen olisi mahdollisemman vaivatonta ja helppoa. Lisäksi ammeen reunalla on istuin, johon voi sijoittaa myös tavaroita kylvyn ajaksi. Ammeen jalat sisältyvät pakkaukseen ja ammetta on saatavana oikea- ja vasenkätisenä. Amme on maailmankuulun Design Storz studion suunnittelema.


Ravak-kylpyammeisiin voi jokainen valita lisävarusteita toiveidensa ja tarpeidensa mukaan. Ravak Rosa II 160 -ammeeseen on mahdollista ostaa lisävarusteeksi etupaneeli ja käsituet. Ammeeseen käy standardiviemäriosat, mutta halutessasi voit ostaa mukaan Ravakin oman ClickClack-hajulukon, joka helpottaa ammeen asentamista.

* Vaaditut tiedot

799,00 €

Lisää kuvia

  • Kylpyamme Ravak Rosa II 160
  • Kylpyamme Ravak Rosa II 160
  • Kylpyamme Ravak Rosa II 160
  • Kylpyamme Ravak Rosa II 160
  • Kylpyamme Ravak Rosa II 160
  • Kylpyamme Ravak Rosa II 160

LISÄTIEDOT

Tuotemerkistä
Vuodesta 1991 toiminut Ravak on asettanut tavoitteekseen valmistaa tuotteita, jotka ovat helppokäyttöisiä, korkealaatuisia ja huomiota herättävästi muotoiltuja. Näin Ravak on saavuttanut suuren suosion asiakkaiden sydämissä. Nykyään Ravakin tuotteita myydään yli 50 eri maassa ympäri maailmaa. Myydyimpiä tuotteita ovat suihkukaapit, suihkualustat, akryyliammeet, poreammeet, vesihierontajärjestelmät, kylpyhuoneen pesualtaat ja valaisimet, hanat ja erilaiset muut kylpyhuoneen tarvikkeet. Valitse kylpyhuoneeseesi Ravak!

OMINAISUUDET

Mitat (mm) 1600 x 1050 x 620
Tilavuus (l) 235
Tuotteen paino (kg) 29
Materiaali Akryyli
Hana Ei
Tuotemerkki Ravak
Takuuaika 10 vuotta
Asennusohje Asennusohje

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Suihkunurkkaus Ravak Pivot P3-90

Suihkunurkkaus Ravak Pivot P3-90

949,00 €

Tuotteen asiasanat

Toiset asiakkaat merkitsivät tämän tuotteen näillä asiasanoilla:

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

We accept Visa, Mastercard, American Express