Kylpyamme Ravak Rosa 95 160

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

789,00 €
Saatavuus: Tilauksesta (2-14 arkipäivää)

KUVAUS

Ravak Rosa 95  –kylpyammetta on saatavana kahdessa eri koossa ja se on suunniteltu pieniin kylpyhuoneisiin, sillä sen leveys on vain 95 cm. Amme on muotoiltu epäsymmetriseksi, mutta samalla kauniiksi kokonaisuudeksi. Ammeen reunalla on istuin, johon voi sijoittaa myös tavaroita kylvyn ajaksi. Ammeen jalat sisältyvät pakkaukseen ja ammetta on saatavana oikea- ja vasenkätisenä.


Ravak-kylpyammeisiin voi jokainen valita lisävarusteita toiveidensa ja tarpeidensa mukaan. Ravak Rosa 95 160 -ammeeseen on mahdollista ostaa lisävarusteeksi etupaneeli. Ammeeseen käy standardiviemäriosat, mutta halutessasi voit ostaa mukaan Ravakin oman ClickClack-hajulukon, joka helpottaa ammeen asentamista.

* Vaaditut tiedot

789,00 €

Lisää kuvia

  • Kylpyamme Ravak Rosa 95 160
  • Kylpyamme Ravak Rosa 95 160
  • Kylpyamme Ravak Rosa 95 160
  • Kylpyamme Ravak Rosa 95 160
  • Kylpyamme Ravak Rosa 95 160

LISÄTIEDOT

Tuotemerkistä
Vuodesta 1991 toiminut Ravak on asettanut tavoitteekseen valmistaa tuotteita, jotka ovat helppokäyttöisiä, korkealaatuisia ja huomiota herättävästi muotoiltuja. Näin Ravak on saavuttanut suuren suosion asiakkaiden sydämissä. Nykyään Ravakin tuotteita myydään yli 50 eri maassa ympäri maailmaa. Myydyimpiä tuotteita ovat suihkukaapit, suihkualustat, akryyliammeet, poreammeet, vesihierontajärjestelmät, kylpyhuoneen pesualtaat ja valaisimet, hanat ja erilaiset muut kylpyhuoneen tarvikkeet. Valitse kylpyhuoneeseesi Ravak!

OMINAISUUDET

Mitat (mm) 1600 x 950 x 455
Tilavuus (l) 200
Tuotteen paino (kg) 26
Materiaali Akryyli
Hana Ei
Tuotemerkki Ravak
Takuuaika 10 vuotta
Asennusohje Asennusohje

Tuotteen asiasanat

Toiset asiakkaat merkitsivät tämän tuotteen näillä asiasanoilla:

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

We accept Visa, Mastercard, American Express