Keittiöhana Oras Safira 1077X kuraharjalla

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

200,00 €

Saatavuus: Varastossa (Toimitusaika: 1-5 työpäivää)

TAI

KUVAUS

Oras Safira 1077X on kuraharjalla varustettu keittiöhana, joka sopii täydellisesti käytettäväksi myös esimerkiksi kodinhoitohuoneessa. Sen silmukanmuotoinen kahva takaa käyttömukavuuden monille käyttäjille ja erilaisissa tilanteissa. Peitelaipat ja epäkeskoliittimet sisältyvät tuotteeseen. Oras Safiralla on mahdollista rajoittaa veden virtausta ja lämpötilaa. Safira on ollut Oraksen tuotevalikoimassa vuosia suosituin tuoteryhmä. Safiran laajasta valikoimasta jokainen löytää itselleen sopivan hanan.

Lisää kuvia

  • Keittiöhana Oras Safira 1077X kuraharjalla
  • Keittiöhana Oras Safira 1077X kuraharjalla

LISÄTIEDOT

Oras hanat kodinhoitohuoneeseen
Toimiva kodinhoitohuone on monikäyttöinen paikka tarpeellisten kotitöiden hoitoon. Siellä on mahdollista huoltaa perheenjäsenten vaatteita sekä kodintekstiilejä. Talon toisella sisäänkäynnillä sijaitseva kodinhoitohuone on sopiva paikka kuraisten kenkien tai lemmikkien tassujen puhdistukseen. Oraksen tuotevalikoimaan kuuluu myös tähän tarkoitukseen erinomaisesti soveltuvat hanat.


Tuotemerkistä
Oras kehittää, tuottaa ja markkinoi vettä säästäviä, kuluttajaystävällisiä sekä innovatiivisia hanoja ja venttiilejä. Oraksen toiminta tukeutuu kymmenien vuosien kokemukseen hanojen suunnittelussa sekä yhdistämällä tuotteet innovatiivisiin ohjelmisto- ja teknologiasaavutuksiin. Vaikuttavan suuresta tuotevalikoimasta löytyy ratkaisuja, jotka sopivat myös erilaisempiin tyyleihin ja tarpeisiin.


Oras Safira sarjan video OMINAISUUDET

Väri Kromi
Valmistajan koodi 1077X
Tuotemerkki Oras
Takuuaika 5 vuotta
Asennusohje Asennusohje

Tuotteen asiasanat

Toiset asiakkaat merkitsivät tämän tuotteen näillä asiasanoilla:

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

We accept Visa, Mastercard, American Express