Keittiöhana Oras Safira 1032F ulosvedettävällä juoksuputkella

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

225,00 €
Saatavuus: Tilauksesta (7-14 arkipäivää)
TAI

KUVAUS

Oras Safira 1032F on keittiönhana ulosvedettävällä juoksuputkella, jonka silmukanmuotoinen kahva takaa käyttömukavuuden erilaisille käyttäjille ja erilaisissa tilanteissa. Hanassa on yhdistetty juoksuputken ja käsisuihkun parhaimmat ominaisuudet, mikä tekee astioiden pesun helpoksi ja mukavaksi. Juoksuputken kiertokulman tehdasasetus on 100°, mutta sitä on mahdollista säätää 40° ja 80° välillä.


Oras Safira antaa mahdollisuuden myös säädellä veden maksimivirtausta sekä lämpötilaa. Joustavat liitosputket tekevät asentamisesta mukavaa. Safira on ollut vuosia Oraksen keittiöhanavalikoiman kaikkein suosituin sarja. Safiran laajasta tuotevalikoimasta jokainen löytää varmasti itselleen sopivan hanan.

Lisää kuvia

  • Keittiöhana Oras Safira 1032F ulosvedettävällä juoksuputkella
  • Keittiöhana Oras Safira 1032F ulosvedettävällä juoksuputkella

LISÄTIEDOT

Oras keittiöhanat
Useita kertoja päivässä käytettäviltä keittiöhanoilta odotetaan erityistä käyttömukavuutta. Niiden avulla voi helpottaa jokapäiväisiä rutiinitoimintoja. Keittiöhanan valinnassa on hyvä ottaa huomioon kotitalouden koko sekä ruokailutottumukset. Hanojen design ja käyttö-ominaisuudet ovat vaihtelevat. Löytyy monia vaihtoehtoja sekä moderniin, että perinteisempään keittiöön.


Tuotemerkistä
Oras kehittää, tuottaa ja markkinoi vettä säästäviä, kuluttajaystävällisiä sekä innovatiivisia hanoja ja venttiilejä. Oraksen toiminta tukeutuu kymmenien vuosien kokemukseen hanojen suunnittelussa sekä yhdistämällä tuotteet innovatiivisiin ohjelmisto- ja teknologiasaavutuksiin. Vaikuttavan suuresta tuotevalikoimasta löytyy ratkaisuja, jotka sopivat myös erilaisempiin tyyleihin ja tarpeisiin.


Oras Safira sarjan videoOMINAISUUDET

Väri Kromi
Valmistajan koodi 1032F
Tuotemerkki Oras
Takuuaika 5 vuotta
Asennusohje Asennusohje

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Keittiöhana Hansgrohe Talis S2 Variarc kromi

Keittiöhana Hansgrohe Talis S2 Variarc kromi

228,00 €

Tuotteen asiasanat

Toiset asiakkaat merkitsivät tämän tuotteen näillä asiasanoilla:

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

We accept Visa, Mastercard, American Express