Suihkusetti Hansgrohe Croma 100 Multi

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

166,00 €
Saatavuus: Tilauksesta (7-14 arkipäivää)
TAI

KUVAUS

Hansgrohe Croma 100 Multi – suihkusetti koostuu Croma 100 Multi – käsisuihkusta (Ø 100 mm), Unica'C suihkutangosta (0,90 m), Isiflex suihkuletkusta (1,60 m), Casetta'C saippualusesta ja seinäkiinnityksestä. Käsisuihkussa on kolme eri toimintoa: Rain, Mono ja Massage. Setti sopii käytettäväksi yhdessä boilerin kanssa, jolla on katkeamaton vedensyöttö. QuickClean kalkinestojärjestelmä pidentää hanan merkittävästi elinikää. Kalkin pystyy vaivattomasti pyyhkimään silikonisuuttimista.


Suuri ja kaunis. Nykysuihkujen pitäisi olla suuria ja kauniita. Croma 100 tarjoaa vieläkin enemmän. Jopa 100 mm:n suihkupää mahdollistaa nautinnollisen runsaan suihkun. Croma 100 tarjoaa myös enemmän toimintoja, joista voit valita oman suosikkisi. Puhtaan ja ajattoman muotoilunsa ansiosta se sulautuu täydellisesti jokaisen kylpyhuoneen sisustukseen.

Lisää kuvia

  • Suihkusetti Hansgrohe Croma 100 Multi
  • Suihkusetti Hansgrohe Croma 100 Multi
  • Suihkusetti Hansgrohe Croma 100 Multi
  • Suihkusetti Hansgrohe Croma 100 Multi
  • Suihkusetti Hansgrohe Croma 100 Multi

LISÄTIEDOT

Tuotemerkistä
Hansgrohe on maailmanlaajuisesti tunnustettu saniteettitekniikan tuottaja, jonka Hans Grohe on luonut Saksassa jo vuonna 1901. Nykyisin Hansgrohe -yhtymässä työskentelee yli 3200 työntekijää ja tuotteita myydään reilu 40:ssä valtiossa. Hansgrohe -yhtymän yleisimmät tavaramerkit ovat Hansgrohe, Axor, Pharo ja Pontos. Hansgrohe kiinnittää huomiota erityisesti innovatiivisuuteen ja teknologiaan. Jo vuosikymmenten ajan on Hansgrohe luonut näitä elementtejä käyttäen aistikkaan ja modernin designin. Hansgrohen laajasta valikoimasta löytyy tuotteita kaikkien makuun ja tarpeeseen. Lisäksi Hansgrohe yllättää poikkeuksellisella funktio- ja emotionaalisuudella, muuttaen jokapäiväiset askareemme erityisiksi ja nautinnollisiksi.

OMINAISUUDET

Väri Kromi
Valmistajan koodi 27774000
Tuotemerkki Hansgrohe
Takuuaika 5 vuotta
Asennusohje Asennusohje

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Amme- ja suihkuhana Hansgrohe Metris S

Amme- ja suihkuhana Hansgrohe Metris S

380,00 €
Juoksuputki Hansgrohe 300mm

Juoksuputki Hansgrohe 300mm

132,00 €
Suihkuhana Hansgrohe Focus E2

Suihkuhana Hansgrohe Focus E2

134,00 €

Tuotteen asiasanat

Toiset asiakkaat merkitsivät tämän tuotteen näillä asiasanoilla:

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

We accept Visa, Mastercard, American Express