Ammeseinä Ravak Chrome C2

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

339,00 €
Saatavuus: Tilauksesta (2-14 arkipäivää)

KUVAUS

Ammeseinä on loistava tuote, joka estää veden roiskumisen lattialle suihkua ottaessa, jolloin suihkussa käymisestä tulee nautittavampaa. Se on hyödyllinen myös kaikille perheille, joissa pienet lapset haluavat loiskia kylpyvedessä.


Ravak Chrome C2 on tyylikäs ja viihtyisä kaksiosainen ammeseinä. Se on universaali ammeseinä, joka sopii sekä Ravakin että kaikkien muiden merkkien suorakaiteen mallisiin kylpyammeisiin. Ammeseinä koostuu yhdestä liikkumattomasta ja yhdestä liikkuvasta osasta, joka voidaan avata ulospäin. Seinän lasi on käsitelty AntiCalc-suojakerroksella, joka estää lian ja kalkin muodostumisen lasin pinnalle. Ammeseinän kehys on saatavana alumiinisena (kiiltävä), valkoisena tai värillisenä satiinina. Ammeseinän lasi on läpinäkyvä.

* Vaaditut tiedot

339,00 €

Lisää kuvia

  • Ammeseinä Ravak Chrome C2
  • Ammeseinä Ravak Chrome C2

LISÄTIEDOT

Tuotemerkistä
Vuodesta 1991 toiminut Ravak on asettanut tavoitteekseen valmistaa tuotteita, jotka ovat helppokäyttöisiä, korkealaatuisia ja huomiota herättävästi muotoiltuja. Näin Ravak on saavuttanut suuren suosion asiakkaiden sydämissä. Nykyään Ravakin tuotteita myydään yli 50 eri maassa ympäri maailmaa. Myydyimpiä tuotteita ovat suihkukaapit, suihkualustat, akryyliammeet, poreammeet, vesihierontajärjestelmät, kylpyhuoneen pesualtaat ja valaisimet, hanat ja erilaiset muut kylpyhuoneen tarvikkeet. Valitse kylpyhuoneeseesi Ravak!

OMINAISUUDET

Mitat (mm) 900 x 1500
Kehyksen väri Valkoinen / Satiini / Alumiini
Lasin sävy Transparent
Turvalasi Kyllä (6 mm)
Käsituki EI
Tuotemerkki Ravak
Takuuaika 2 vuotta
Asennusohje Asennusohje

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Kylpyamme Ravak Chrome 160

Kylpyamme Ravak Chrome 160

699,00 €

Tuotteen asiasanat

Toiset asiakkaat merkitsivät tämän tuotteen näillä asiasanoilla:

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

We accept Visa, Mastercard, American Express