Pesuallas Villeroy & Boch O.novo 516055

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Normaali hinta: 169,00 €

Erikoishinta: 105,00 €

Saatavuus: Varastossa (Toimitusaika: 1-5 työpäivää)

TAI

KUVAUS

Villeroy & Boch O.novo 516055 on ovaalinmuotoinen ja käytännöllinen pesuallas, jonka klassinen muotoilu sopii jokaiseen kylpyhuoneeseen. Saniteettiposliinista valmistettu allas on helppo puhdistaa, ja se on myös erittäin kestävä. Allas on riittävän suuri, mutta kuitenkin tarpeeksi kompakti mahtuakseen myös pienempiin kylpyhuoneisiin. Hana, pohjaventtiili ja allaskaappi eivät sisälly hintaan.


Villeroy & Boch O.novo -mallisto saa inspiraationsa klassisesta muotoilusta. Lisäksi sarjan tuotteet ovat äärimmäisen mukavia, käytännöllisiä sekä kohtuuhintaisia. O.novo -sarjan muotoilu on hyvin ajatonta, joten se soveltuu kaikessa autenttisuudessaan ja yksinkertaisuudessaan täydellisesti mihin tahansa kylpyhuoneeseen. Mallisto sisältää laajan valikoiman vapaasti yhdisteltäviä tuotteita monenlaisiin kokonaisvaltaisiin sekä kestäviin kylpyhuoneratkaisuihin.

ALE!
-38%

Lisää kuvia

  • Pesuallas Villeroy & Boch O.novo 516055
  • Pesuallas Villeroy & Boch O.novo 516055
  • Pesuallas Villeroy & Boch O.novo 516055

LISÄTIEDOT

Villeroy & Boch


Tuotemerkistä
Aina perustamisestaan vuodesta 1748 lähtien Villeroy & Boch on ollut elämäntyylibrändi, jonka pääpaino on keraamisten tuotteiden valmistuksessa. Jo alkuajoistaan lähtien yrityksen keskeisiä teemoja on ollut eurooppalainen kulttuuri, joka on onnistunut säilyttämään identiteettinsä samalla integroituen moderneihin suuntauksiin. Villeroy & Bochin tavoitteena on tuottaa innovatiivisia ja tyylikkäitä tuotteita, jotka parantavat ihmisten jokapäiväistä elämää, antavat jatkuvasti inspiraatiota ja avaavat uusia ovia sisustussuunnistelun saralla. Villeroy & Bochin valikoimiin lukeutuvat kylpyammeet, wc:t, pesualtaat, hanat, kylpyhuonekalusteet sekä monenlaiset lisävarusteet - kaikkea mitä tarvitaan luomaan kaunis ja harmoninen kylpyhuone.

OMINAISUUDET

Mitat (mm) 550 x 450 x 180
Väri Valkoinen
Tuotteen paino (kg) 15
Tuotemerkki Villeroy & Boch
Takuuaika 5 vuotta

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Pesuallas Ifö Inspira Art 15172

Pesuallas Ifö Inspira Art 15172

179,00 €
Seinä WC-istuin Ifö Inspira Art 6245

Seinä WC-istuin Ifö Inspira Art 6245

489,00 €
WC-istuin Ifö Inspira Art 6240

WC-istuin Ifö Inspira Art 6240

849,00 €

Tuotteen asiasanat

Toiset asiakkaat merkitsivät tämän tuotteen näillä asiasanoilla:

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

We accept Visa, Mastercard, American Express