WC-istuinkansi Gustavsberg Nautic Standard

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

30,00 €

Saatavuus: Varastossa (Toimitusaika: 1-5 työpäivää)

TAI

KUVAUS

Kun Gustavsberg aloitti Nautic -sarjan kehittelyn, kuultiin asiantuntijoiden lisäksi juuri asiakkaiden toiveita. Nautic on suunniteltu niiden henkilöiden vaikutelmien, kokemusten, mielipiteiden, ehdotusten ja toiveiden perusteella, jotka ovat kosketuksissa Gustavsbergin tuotteiden kanssa päivittäin. Tuloksena vaikuttavampi ja inspiroivampi kylpyhuonesarja, jonka Gustavsberg on koskaan luonut. Nauticilla sisustettu kylpyhuone on hiljainen, kaunis, raikas ja hygieeninen. Design on orgaaninen ja harmoninen. Pehmeä, kuin vesi ja toiminnallinen kuin koko ihmiskeho. Designed by you!


Gustavsbergin Nautic Standard on valkoinen vakioistuinkansi. Kansi on materiaaliltaan muovia ja se on helppo pitää puhtaana. Kannen irrotus ja asentaminen on helppoa ja vaivatonta. Istuinkansi sopii kaikkiin Nautic-sarjan wc-istuimiin.

Lisää kuvia

  • WC-istuinkansi Gustavsberg Nautic Standard

LISÄTIEDOT

Tuotemerkistä
AB Gustavsberg on yksi johtavia kylpyhuonetarvikkeiden tuottajia Skandinaviassa. Tuotteita myydään pääasiallisesti Skandinaviassa, Venäjällä, Valkovenäjällä, Ukrainassa ja Baltian-maissa, mutta myös vientituotteina ympäri maailmaa. Gustavsberg yhtymä kuuluu tytäryhtiönä 100%:sti Saksalaiselle Villeroy & Boch AG konsernille ja näin ollen on yksi Euroopan suurimpia kylpyhuonetarvikkeiden tuottajia. Jo yhtiön luomisesta lähtien on Gustavsbergin tavoitteena tuottaa korkealaatuisia, hyvin suunniteltuja sekä innovatiivisia ratkaisuja. Kaikki Gustavsbergin tuotteet ovat ajattomia, kauniita ja käytännöllisiä. Lisäksi Gustavsbergin kokemus veden käsittelystä elementtinä on antanut yhtiölle velvollisuuden luoda ja kehittää yhä tehokkaampia ja vettä säästävämpiä tuotteita.

OMINAISUUDET

Mitat (mm) 377 x 469
Väri Valkoinen
Valmistajan koodi 9M246101
Tuotemerkki Gustavsberg
Takuuaika 2 vuotta

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Pesuallas Gustavsberg Nautic 5540

Pesuallas Gustavsberg Nautic 5540

82,00 €

Tuotteen asiasanat

Toiset asiakkaat merkitsivät tämän tuotteen näillä asiasanoilla:

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

We accept Visa, Mastercard, American Express