Seinä-WC -paketti Villeroy & Boch 3-in-1

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Normaali hinta: 799,00 €

Erikoishinta: 771,00 €

Saatavuus: Tilauksesta (7-21 arkipäivää)
TAI

KUVAUS

Tämä on luksusluokan seinä-WC-setti, johon sisältyy seinään kiinnitettävä Villeroy & Boch Architectura -wc-pönttö, SoftClose -kansi, Villeroy & Boch ViConnect -WC-kehikko sekä Villeroy & Boch ViConnect E200 -huuhtelunappi. WC-setin avainsanoja ovat design, mukavuus, kestävyys sekä helppo asennettavuus - tuotteet on valmiiksi kasattu, mikä tekee asennuksen viimeistelystä entistäkin helpompaa.


Villeroy & Boch Architectura on linjakas seinään kiinnitettävä wc, joka sisältää valkoisen SoftClose-kannen. Malli on reunaton versio mikä tarkoittaa sitä, että pöntössä ei ole sisäreunoja. Kehittyneen DirectFlush-järjestelmän ansiosta huuhtelu on tasainen ja tämän myötä puhtaus kylpyhuoneessa on taattu. Lisäksi QuickRelease-saranoiden ansiosta kansi on helppo irrottaa, mikä auttaa vaikeasti tavoitettavien paikkojen puhdistamisessa.


Villeroy & Boch ViConnect on monipuolinen, vettä säästävä ja hiljaa huuhtova wc-kehikko, joka on helppo ja nopea asentaa. Kehikko sisältää kaksoishuuhtelutoiminnon (3 ja 6 litraa), mutta tuotteeseen voidaan asettaa myös vettä säästävä 3 ja 4,5 litran huuhtelu. Seinäkiinnitykseen tarvittava teline sisältyy pakettiin.


Villeroy & Boch ViConnect E200 on krominvärinen, kaksoistoiminnollinen wc-painike, joka on koristeltu yksinkertaisella Villeroy & Boch -logolla.

ALE!
-4%

Lisää kuvia

  • Seinä-WC -paketti Villeroy & Boch 3-in-1
  • Seinä-WC -paketti Villeroy & Boch 3-in-1
  • Seinä-WC -paketti Villeroy & Boch 3-in-1
  • Seinä-WC -paketti Villeroy & Boch 3-in-1
  • Seinä-WC -paketti Villeroy & Boch 3-in-1
  • Seinä-WC -paketti Villeroy & Boch 3-in-1

LISÄTIEDOT

Villeroy & Boch


Tuotemerkistä
Aina perustamisestaan vuodesta 1748 lähtien Villeroy & Boch on ollut elämäntyylibrändi, jonka pääpaino on keraamisten tuotteiden valmistuksessa. Jo alkuajoistaan lähtien yrityksen keskeisiä teemoja on ollut eurooppalainen kulttuuri, joka on onnistunut säilyttämään identiteettinsä samalla integroituen moderneihin suuntauksiin. Villeroy & Bochin tavoitteena on tuottaa innovatiivisia ja tyylikkäitä tuotteita, jotka parantavat ihmisten jokapäiväistä elämää, antavat jatkuvasti inspiraatiota ja avaavat uusia ovia sisustussuunnistelun saralla. Villeroy & Bochin valikoimiin lukeutuvat kylpyammeet, wc:t, pesualtaat, hanat, kylpyhuonekalusteet sekä monenlaiset lisävarusteet - kaikkea mitä tarvitaan luomaan kaunis ja harmoninen kylpyhuone.


Tuotteen video

OMINAISUUDET

Väri Valkoinen / Kromi
Tuotteen paino (kg) 21 x 12 x 1
Valmistajan koodi 5684HR01 + 92246100 + 92249061
Tuotemerkki Villeroy & Boch
Takuuaika 10 vuotta
Asennusohje

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Pesuallas Villeroy & Boch Avento 735845

Pesuallas Villeroy & Boch Avento 735845

Normaali hinta: 199,00 €

Erikoishinta: 175,00 €

Bidee Villeroy & Boch Subway 2.0 540000

Bidee Villeroy & Boch Subway 2.0 540000

Normaali hinta: 499,00 €

Erikoishinta: 389,00 €

Tuotteen asiasanat

Toiset asiakkaat merkitsivät tämän tuotteen näillä asiasanoilla:

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

We accept Visa, Mastercard, American Express