Bidee Villeroy & Boch Subway 2.0 540000

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

439,00 €

Saatavuus: Varastossa (Toimitusaika: 1-5 työpäivää)

TAI

KUVAUS

Villeroy & Boch Subway 2.0 on tyylikäs uutuussarja, jonka ominaispiirteitä ovat tasaisen pehmeät, mukavat ja luonnollisen kauniit pinnat. Subway 2.0 -sarja tarjoaa laajan valikoiman saniteettituotteita, jotka vastaavat vaativimpienkin asiakkaiden tarpeisiin. Slim, SoftClose ja Rimless ovat vain muutamia avainsanoja, jotka takaavat innovatiiviset, mukavat sekä hygieeniset ratkaisut jokaiseen kylpyhuoneeseen.


Villeroy & Boch Subway 2.0 540000 -bidee on modernisti muotoiltu mutta käytännöllinen kylpyhuoneen lisävaruste. Bidee voidaan asentaa kiinni seinään ruuveilla. Saniteettiposliinista valmistettu bidee on helppo puhdistaa, ja se on myös erittäin kestävä. Hana ja pohjaventtiili eivät sisälly hintaan.

Lisää kuvia

  • Bidee Villeroy & Boch Subway 2.0 540000
  • Bidee Villeroy & Boch Subway 2.0 540000
  • Bidee Villeroy & Boch Subway 2.0 540000

LISÄTIEDOT

Villeroy & BochAina perustamisestaan vuodesta 1748 lähtien Villeroy & Boch on ollut elämäntyylibrändi, jonka pääpaino on keraamisten tuotteiden valmistuksessa. Jo alkuajoistaan lähtien yrityksen keskeisiä teemoja on ollut eurooppalainen kulttuuri, joka on onnistunut säilyttämään identiteettinsä samalla integroituen moderneihin suuntauksiin. Villeroy & Bochin tavoitteena on tuottaa innovatiivisia ja tyylikkäitä tuotteita, jotka parantavat ihmisten jokapäiväistä elämää, antavat jatkuvasti inspiraatiota ja avaavat uusia ovia sisustussuunnistelun saralla. Villeroy & Bochin valikoimiin lukeutuvat kylpyammeet, wc:t, pesualtaat, hanat, kylpyhuonekalusteet sekä monenlaiset lisävarusteet - kaikkea mitä tarvitaan luomaan kaunis ja harmoninen kylpyhuone.

OMINAISUUDET

Väri Valkoinen
Tuotteen paino (kg) 19
Valmistajan koodi 54000001
Tuotemerkki Villeroy & Boch
Takuuaika 5 vuotta
Asennusohje

Tuotteen asiasanat

Toiset asiakkaat merkitsivät tämän tuotteen näillä asiasanoilla:

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

We accept Visa, Mastercard, American Express