Seinä WC-istuin Villeroy & Boch Subway 2.0 5614R2

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Normaali hinta: 699,00 €

Erikoishinta: 459,00 €

Saatavuus: Varastossa (Toimitusaika: 1-5 työpäivää)

TAI

KUVAUS

Villeroy & Boch Subway 2.0 on tyylikäs uutuussarja, jonka ominaispiirteitä ovat tasaisen pehmeät, mukavat ja luonnollisen kauniit pinnat. Subway 2.0 -sarja tarjoaa laajan valikoiman saniteettituotteita, jotka vastaavat vaativimpienkin asiakkaiden tarpeisiin. Slim, SoftClose ja Rimless ovat vain muutamia avainsanoja, jotka takaavat innovatiiviset, mukavat sekä hygieeniset ratkaisut jokaiseen kylpyhuoneeseen.


Subway 2.0 5614R2 on uudella muotoilulla varustettu wc-istuin, joka sisältää valkoisen, pehmeästi sulkeutuvan Slimseat-kannen. Slimseat-kansi on äärimmäisen mukava ja se on helppo asentaa sekä puhdistaa - kaiken lisäksi se on erittäin tyylikäs. Lisäksi QuickRelease-saranoiden ansiosta kansi on helppo irrottaa, mikä auttaa vaikeasti tavoitettavien paikkojen puhdistamisessa.


Istuimessa ei ole sisäreunaa. Kehittyneen DirectFlush-järjestelmän ansiosta huuhtelu on tasainen ja tämän myötä puhtaus kylpyhuoneessa on taattu. Seinään asennettaessa istuin tulee kiinnittää erilliseen kehikkoon, joka voidaan ostaa erikseen.

ALE!
-34%

Lisää kuvia

  • Seinä WC-istuin Villeroy & Boch Subway 2.0 5614R2
  • Seinä WC-istuin Villeroy & Boch Subway 2.0 5614R2
  • Seinä WC-istuin Villeroy & Boch Subway 2.0 5614R2

LISÄTIEDOT

Villeroy & BochAina perustamisestaan vuodesta 1748 lähtien Villeroy & Boch on ollut elämäntyylibrändi, jonka pääpaino on keraamisten tuotteiden valmistuksessa. Jo alkuajoistaan lähtien yrityksen keskeisiä teemoja on ollut eurooppalainen kulttuuri, joka on onnistunut säilyttämään identiteettinsä samalla integroituen moderneihin suuntauksiin. Villeroy & Bochin tavoitteena on tuottaa innovatiivisia ja tyylikkäitä tuotteita, jotka parantavat ihmisten jokapäiväistä elämää, antavat jatkuvasti inspiraatiota ja avaavat uusia ovia sisustussuunnistelun saralla. Villeroy & Bochin valikoimiin lukeutuvat kylpyammeet, wc:t, pesualtaat, hanat, kylpyhuonekalusteet sekä monenlaiset lisävarusteet - kaikkea mitä tarvitaan luomaan kaunis ja harmoninen kylpyhuone.


Tuotteen video

OMINAISUUDET

Väri Valkoinen
Tuotteen paino (kg) 26
Valmistajan koodi 5614R201
Tuotemerkki Villeroy & Boch
Takuuaika 5 vuotta

Tuotteen asiasanat

Toiset asiakkaat merkitsivät tämän tuotteen näillä asiasanoilla:

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

We accept Visa, Mastercard, American Express