Pesukoneallas PAA Claro Mini

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

209,00 €
Saatavuus: Tilauksesta (2-14 arkipäivää)
TAI

KUVAUS

Pesukoneen päälle asennettava pesuallas on nerokas ratkaisu pienempiin kylpyhuoneisiin. Tämän ratkaisun ansiosta voidaan käyttää 60 cm leveää pesuallasta ja mahduttaa tilaan myös edestä täytettävä pesukone. PAA Claro Minin alle tuleva pesukone voi olla maksimissaan 370 mm syvä. Jos pesukone on syvempi, on syytä valita Claro tai Claro Grande.


Claro Mini on valmistettu korkealaatuisesta ja kestävästä komposiittimateraalista. Tämä pesuallas asennetaan erityisillä seinäkiinnikkeillä, jotka sisältyvät pakettiin. Altaassa on myös valmiiksi porattu hananreikä sekä irrotettava saippua-alusta. Settiin sisältyy myös sifoni, jossa on pesukoneliitäntä. Tämä fiksusti suunniteltu pesuallas on saanut paljon tunnustusta, ja se on voittanut muun muassa suomalaisen sisustuslehden Dekon vuoden tuotemuotoilu -palkinnon.


Caststone® on komposiittimateriaali, jossa yhdistyvät kiiltävän pehmeä pinta sekä luonnonkiven kestävyys. Pesualtaan pinnoite antaa sille ylellisen ja elegantin kiillon. Materiaali on erittäin hygieeninen ja helppo puhdistaa. Caststone® ei naarmuunnu, kestää UV:tä eikä haalistu ajan saatossa.

Lisää kuvia

  • Pesukoneallas PAA Claro Mini
  • Pesukoneallas PAA Claro Mini
  • Pesukoneallas PAA Claro Mini
  • Pesukoneallas PAA Claro Mini

LISÄTIEDOT

Tuotemerkistä
PAA perustettiin vuonna 1993. Yritys valmistaa kylpyammeita ja pesualtaita, ja heidän tavoitteenaan on valmistaa tuotteet niin luonnollisista materiaaleista kuin mahdollista. PAA on kehittänyt kiviammeilleen Silkstone®-teknologian, ja heidän akryylituotteensa poikkeavat muista vastaavista ProfiHeat®-pinnoitteen ansiosta.

OMINAISUUDET

Mitat (mm) 600 x 500 x 90
Väri Valkoinen
Tuotteen paino (kg) 18
Tuotemerkki PAA
Takuuaika 10 vuotta

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Kiviamme Balteco Integra

Kiviamme Balteco Integra

Normaali hinta: 2 827,00 €

Erikoishinta: 2 299,00 €

Pesuallas PAA Beta

Pesuallas PAA Beta

359,00 €
Pesuallas PAA Beta Duo

Pesuallas PAA Beta Duo

519,00 €

Tuotteen asiasanat

Toiset asiakkaat merkitsivät tämän tuotteen näillä asiasanoilla:

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

We accept Visa, Mastercard, American Express