Jätelajitteluvaunu Franke Garbo 60-3

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

160,00 €
Saatavuus: Tilauksesta (2-4 viikkoa)
TAI

KUVAUS

Kodinjätteiden lajittelu kierrätystä varten on jo arkipäivää monessa kodissa. Franke –jätelajitteluvaunu tekee jätteiden lajittelusta helppoa ja yksinkertaista. Valikoimasta löytyy sopiva tuote jokaiselle kukkarolle ja erilaisille tarpeille. Tuotteet edustavat korkeaa teknologiaa, ne on helppo puhdistaa ja vaivattomia käyttää. Franke-jätelajitteluvaunut tarjoavat erillisen astian pulloille, metallipurkeille, bio- ja sekajätteelle. Säästä sinäkin luontoa ja luonnonvaroja lajittelemalla jätteesi tehokkaasti!

Franke Garbo 60-3 on edestä avattava kolmiosainen jätelajitteluvaunu. Jäteastiat tulevat kokonaan esille kaapin avauksella ja niiden tilavuudet ovat 18, 12 ja 8 litraa sekä kantokyky 45 kg. Vaunu avautuu ja sulkeutuu tasaisesti ja sujuvasti. Se tulee asentaa kaapin sivuseinälle. Settiin sisältyy tasaaja, joka tasaa 16 mm ja 19 mm kaapin seinänpaksuuksien eron. Vaunun kansi on 50 mm saakka ulos vedettävä ja sen reunoilla on liukueste. Ovea voi säätää korkeuden, leveyden ja kallistuksen osalta. Vaadittava keittiökaapin leveys on 60 cm.

Lisää kuvia

  • Jätelajitteluvaunu Franke Garbo 60-3

LISÄTIEDOT

Tuotemerkistä
Franke on aloittanut toimintansa jo vuonna 1911 ja on nykyisin yksi suurimpia tiskialtaiden valmistajia. Franken pääkonttori sijaitsee Sveitsin Aarburgissa, mutta haarakonttoreita löytyy ympäri maailmaa kaikilta mantereilta. Franken tiskialtaat ovat tunnustettuja korkean laadun sekä tinkimättömän designin ansiosta, joka on saavutettu käyttämällä parhaita materiaaleja sekä uusinta teknologiaa. Franken sijoitukset innovaatioon ja teknologiaan ovat tuottaneet tulosta ja nykyään Franke onkin yksi maailman johtavia ruostumattomasta teräksestä valmistettujen tiskialtaiden, keittiöhanojen, liesituulettimien sekä keraamisten- ja fragraniittisten tiskialtaiden ja jätelajitteluvaunujen valmistaja.

OMINAISUUDET

Materiaali Muovi
Mitat (mm) 562 x 399 x 360
Roska-astioiden koko (l) 18 + 12 + 8
Keittiökaapin leveys (mm) 600
Valmistajan koodi 121.0200.680
Tuotemerkki Franke
Takuuaika 2 vuotta

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Keittiöallas Franke Maris MRG 610-58 Graphit

Keittiöallas Franke Maris MRG 610-58 Graphit

269,00 €
Puhdistusaine Franke Twister

Puhdistusaine Franke Twister

5,00 €
Keittiöallas Franke Mythos MTG 651-100 Graphit oikea

Keittiöallas Franke Mythos MTG 651-100 Graphit oikea

Normaali hinta: 499,00 €

Erikoishinta: 389,00 €

Tuotteen asiasanat

Toiset asiakkaat merkitsivät tämän tuotteen näillä asiasanoilla:

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

We accept Visa, Mastercard, American Express