Puhdistusaine Franke Twister

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

5,00 €

Saatavuus: Varastossa (Toimitusaika: 1-5 työpäivää)

TAI

KUVAUS

Franke Twister –puhdistusaine (125 ml) on tarkoitettu ruostumattomasta teräksestä tai graniitista valmistettujen altaiden puhdistukseen. Se puhdistaa, huoltaa ja kiillottaa. Twister-paketissa on mukana puhdistusaineen levittämistä helpottava sieni.


Käyttö: Levitä Franke Twister -puhdistusainetta sienen avulla ja käy läpi altaan likaiset kohdat. Huuhtele hyvin tai kiillota pehmeällä kankaalla. Käytön jälkeen anna Twisterin kuivaa ja sulje puhdistusainerasia vasta sen jälkeen. Puhdistusaine on luontoystävällinen ja biohajoava tuote. 


Koostumus: kiillotuspartikkelit, saippuahiutaleet, nestemäinen saippua, kookosöljy, glyseroli (alle 5 %), ionittomat tensidit, tuoksuaine.

LISÄTIEDOT

Tuotemerkistä
Franke on aloittanut toimintansa jo vuonna 1911 ja on nykyisin yksi suurimpia tiskialtaiden valmistajia. Franken pääkonttori sijaitsee Sveitsin Aarburgissa, mutta haarakonttoreita löytyy ympäri maailmaa kaikilta mantereilta. Franken tiskialtaat ovat tunnustettuja korkean laadun sekä tinkimättömän designin ansiosta, joka on saavutettu käyttämällä parhaita materiaaleja sekä uusinta teknologiaa. Franken sijoitukset innovaatioon ja teknologiaan ovat tuottaneet tulosta ja nykyään Franke onkin yksi maailman johtavia ruostumattomasta teräksestä valmistettujen tiskialtaiden, keittiöhanojen, liesituulettimien sekä keraamisten- ja fragraniittisten tiskialtaiden valmistaja.

OMINAISUUDET

Valmistajan koodi 112.0007.715
Tuotemerkki Franke

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Huuhtelukulho Franke Mythos

Huuhtelukulho Franke Mythos

49,00 €
Saippua-annostelija Franke Novita kromi

Saippua-annostelija Franke Novita kromi

79,00 €
Leikkuulauta Franke Mythos

Leikkuulauta Franke Mythos

49,00 €

Tuotteen asiasanat

Toiset asiakkaat merkitsivät tämän tuotteen näillä asiasanoilla:

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

We accept Visa, Mastercard, American Express