Hanat

Tuotteet 11-15 / 60

/ sivu
Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Taulukkona  Listana 

Laskeva
  1. Käsisuihku Oras Bidetta 242050

    Käsisuihku Oras Bidetta 242050

    39,00 €

    Bidetta-käsisuihkun avulla on mahdollista huolehtia intiimihygieniasta, sillä se sijaitsee WC-istuimen vieressä. Se tarjoaa pesumahdollisuuden myös niissä paikoissa, jonne bideen asentaminen ei ole mahdollista.

    Oras Bidetta -käsisuihku täydentää Oras-hanojen käyttömahdollisuuksia erityisesti pienissä WC- ja kylpyhuonetiloissa. Henkilökohtaisesta hygieniasta huolehtimisen lisäksi käsisuihkulla on helppo pestä esimerkiksi kenkiä ja jopa lemmikkieläimiä. Tuote on joustava ja monikäyttöinen. Se sopii sekä uusiin että vanhoihin tiloihin. Saavuta uusi taso hygieniassa sekä veden ja energian säästämisessä!

    Lue lisää...
  2. Keittiöhana Oras Safira 1038F

    Keittiöhana Oras Safira 1038F

    199,00 €

    Oras Safira 1038F on keittiöhana pyöreähköllä juoksuputkella. Juoksuputken kiertokulman tehdasasetus on 120°, mutta se on mahdollista asettaa 0° tai 60° asteeseen. Rajoitus on mahdollista myös poistaa kokonaan. Juoksuputki on mahdollista asentaa oikealle, vasemmalle tai jopa hanan taakse. Oras Safiralla on mahdollista myös rajoittaa veden maksimivirtausta ja lämpötilaa. Safira on ollut Oraksen tuotevalikoimassa vuosia suosituin tuoteryhmä. Safiran laajasta valikoimasta jokainen löytää itselleen sopivan hanan.

    Lue lisää...
  3. Suihkuhana Oras Oramix 7261

    Suihkuhana Oras Oramix 7261

    199,00 €

    Oras Oramix 7261 on paineentasaajalla varustettu suihkuhana, joka reagoi vedenpaineen muutoksiin nopeasti ja täsmällisesti sekä pitää halutun lämpötilan tasaisesti. Sopii hyvin vesijohtoverkkoihin, joissa on monta käyttöpistettä ja paikkoihin, jossa veden lämpötila on yleensä tavallista kuumempi. Säätökahva on varustettu termostaattipainikkeella, jolloin termostaattiominaisuuden voi halutessa myös ohittaa. Oramix 7261 -suihkuhana sopii hyvin esimerkiksi kerrostaloasuntoihin, joissa vedenpaine saattaa vaihdella usein, ja johon hanan täytyy nopeasti reagoida. Oras Oramix takaa tasaisen veden lämpötilan vedenpaineen heilahteluista huolimatta.

    Lue lisää...
  4. Keittiöhana Oras Safira 1039 pesukoneventtiilillä

    Keittiöhana Oras Safira 1039 pesukoneventtiilillä

    259,00 €

    Oras Safira 1039 on korkealla ja pyöreähköllä juoksuputkella varustettu keittiöhana. Lisäksi Safira 1039 standardivarustukseen kuuluu pesukoneventtiili. Juoksuputken kääntökulman tehdasasetus on 120°, mutta se on mahdollista asettaa myös 0° tai 60° asteeseen ja rajoitus on myös mahdollista poistaa kokonaan. Juoksuputki on mahdollista asentaa oikealle vasemmalle tai jopa hanan taakse. Oras Safiralla on mahdollista rajoittaa maksimaalista veden virtausta ja lämpötilaa.

    Safira on ollut Oraksen hanavalikoimassa useiden vuosien ajan suosituin tuotesarja. Safiran laajasta valikoimasta löytää jokainen itselleen sopivan hanan.

    Lue lisää...
  5. Suihkuhana Oras Optima 7161

    Suihkuhana Oras Optima 7161

    209,00 €

    Oras Optima - se tuntee lämpötilanmuutokset, toisin kuin sinä! Oras Optima -termostaatti on hyvin herkkä. Se reagoi automaattisesti pienimpiinkin lämpötilanmuutoksiin ja tällöin valittu vedenlämpötila pysyy tasaisena. Veden määrää ja lämpötilaa voi vaivattomasti säädellä yhdellä painikkeella vaikka silmät kiinni. Lämpötilarajoitin suojaa yllättäen tulevalta kuumalta vedeltä. Hanan eristetty rungonkotelo estää palovammojen syntymisen, siksi Optima on turvallinen myös lapsille. Oras Optima on luotu säästämään vettä ja energiaa!

    Lue lisää...

Tuotteet 11-15 / 60

/ sivu
Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Taulukkona  Listana 

Laskeva

We accept Visa, Mastercard, American Express