Keittiöhana Oras Safira 1039 pesukoneventtiilillä

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

259,00 €
Saatavuus: Tilauksesta (7-14 arkipäivää)
TAI

KUVAUS

Oras Safira 1039 on korkealla ja pyöreähköllä juoksuputkella varustettu keittiöhana. Lisäksi Safira 1039 standardivarustukseen kuuluu pesukoneventtiili. Juoksuputken kääntökulman tehdasasetus on 120°, mutta se on mahdollista asettaa myös 0° tai 60° asteeseen ja rajoitus on myös mahdollista poistaa kokonaan. Juoksuputki on mahdollista asentaa oikealle vasemmalle tai jopa hanan taakse. Oras Safiralla on mahdollista rajoittaa maksimaalista veden virtausta ja lämpötilaa.


Safira on ollut Oraksen hanavalikoimassa useiden vuosien ajan suosituin tuotesarja. Safiran laajasta valikoimasta löytää jokainen itselleen sopivan hanan.

Lisää kuvia

  • Keittiöhana Oras Safira 1039 pesukoneventtiilillä

LISÄTIEDOT

Oras keittiöhanat
Useita kertoja päivässä käytettäviltä keittiöhanoilta odotetaan erityistä käyttömukavuutta. Niiden avulla voi helpottaa jokapäiväisiä rutiinitoimintoja. Keittiöhanan valinnassa on hyvä ottaa huomioon kotitalouden koko sekä ruokailutottumukset. Hanojen design ja käyttö-ominaisuudet ovat vaihtelevat. Löytyy monia vaihtoehtoja sekä moderniin, että perinteisempään keittiöön.


Tuotemerkistä
Oras kehittää, tuottaa ja markkinoi vettä säästäviä, kuluttajaystävällisiä sekä innovatiivisia hanoja ja venttiilejä. Oraksen toiminta tukeutuu kymmenien vuosien kokemukseen hanojen suunnittelussa sekä yhdistämällä tuotteet innovatiivisiin ohjelmisto- ja teknologiasaavutuksiin. Vaikuttavan suuresta tuotevalikoimasta löytyy ratkaisuja, jotka sopivat myös erilaisempiin tyyleihin ja tarpeisiin.

OMINAISUUDET

Väri Kromi
Valmistajan koodi 1039
Tuotemerkki Oras
Takuuaika 5 vuotta
Asennusohje Asennusohje

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Keittiöhana Oras Safira 1038F

Keittiöhana Oras Safira 1038F

199,00 €
Suihkuhana Oras Safira 1070

Suihkuhana Oras Safira 1070

149,00 €
Keittiöhana Oras Vega 1820G

Keittiöhana Oras Vega 1820G

189,00 €

Tuotteen asiasanat

Toiset asiakkaat merkitsivät tämän tuotteen näillä asiasanoilla:

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

We accept Visa, Mastercard, American Express