Pesuallashana Hansgrohe Focus E2 Bidette käsisuihkulla

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

162,00 €

Saatavuus: Varastossa (Toimitusaika: 1-5 työpäivää)

TAI

KUVAUS

Hansgrohe Focus E2 on Bidette -käsisuihkulla varustettu pesuallashana, jonka yhdellä kahvalla voit vaivattomasti säädellä niin veden virtausta kuin lämpötilaakin. Veden virtausraja on 5 litraa minuutissa ja Bidette -käsisuihkun virtausraja on 7 litraa minuutissa. Pakettiin kuuluu Porter'S seinäkiinnitys ja 1,60 m pituinen Isiflex -suihkuletku.


Raikkaus on Focus E2:n luonne. Kontrastia orgaanisten muotojen ja puhtaiden geometristen linjojen välillä korostaa nokan voimakas kaltevuus. Suunnittelun vastakohtaisuus on yhdistetty monimutkaiseen teknologiaan, jonka tuloksena on korkealaatuinen tuote. Kauniit koristeelliset muodot ja yksityiskohdat herättävät kenessä tahansa aistikkuuden. Elegance on elämäntapa, josta huokuu tyyliä ja lämpöä.

Lisää kuvia

  • Pesuallashana Hansgrohe Focus E2 Bidette käsisuihkulla

LISÄTIEDOT

Tuotemerkistä
Hansgrohe on kansainvälisesti palkittu saniteettitekniikan tuottaja. Yrityksen perusti saksalainen Hans Grohe vuonna 1901. Tänään HansGrohe työllistää yli 3200 ihmistä ja tuotteita myydään yli 40 eri maassa. HansGrohen palkitut tuotemerkit ovat Hansgrohe, Axor, Pharo ja Pontos. Hansgrohe kiinnittää erityistä huomiota innovatiivisuuteen ja teknologiaan ja yhdistää ne tyylikkääseen ja moderniin muotoiluun. Hansgrohen laajasta valikoimasta löytyy tuotteita jokaiseen makuun ja jokaisessa hintaluokassa. Hansgrohe-tuotteet tekevät meidän arkipäivästä nautittavan käytännöllisyydellään ja kauneudellaan.

OMINAISUUDET

Väri Kromi
Valmistajan koodi 31926000
Tuotemerkki Hansgrohe
Takuuaika 5 vuotta
Asennusohje Asennusohje

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Pesuallas Gustavsberg Nautic 5540

Pesuallas Gustavsberg Nautic 5540

79,00 €
Piiloasennus suihkuhana Hansgrohe Focus E2

Piiloasennus suihkuhana Hansgrohe Focus E2

155,00 €

Tuotteen asiasanat

Toiset asiakkaat merkitsivät tämän tuotteen näillä asiasanoilla:

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

We accept Visa, Mastercard, American Express