Ammehanat

Tuotteet 1-5 / 19

/ sivu
Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Taulukkona  Listana 

Laskeva
 1. Amme- ja suihkuhana Oras Vega 1840U

  Amme- ja suihkuhana Oras Vega 1840U

  178,00 €

  Oras Vega - säästäminen on helppoa! Oras Vegan säästöpainikkeen ansiosta on veden ja energian säästäminen yhtä helppoa, kuin hanan käyttäminen. Selkeälinjaisella Oras Vega kahvalla saa veden tuloa säätää helposti vaikka yhdellä sormella. Pesuallashanasta kuumaa vettä saa painamalla nappia ja kääntämällä kahvasta. Näin varmistetaan, ettei hanasta tule yllättäen liian kuumaa vettä, mikä on tärkeää lapsiperheissä ja senioreiden kannalta. Oras Vegan säästöpainike auttaa säästämään vettä ja energiaa sekä näin ollen ympäristöä. Painike rajoittaa myös veden virtausta. Tarvittaessa voit suurentaa veden virtausta painamalla nappia ja nostamalla kahvasta. Helppoa!

  Oras Vega 1840U on yleishana ammeisiin ja suihkuihin. Hanaan kuuluu jäykän juoksuputken lisäksi, suunnanvaihtaja, ilmastin, vaimennetut epäkeskoliittimet ja peitelaipat.

  Lue lisää...
 2. Ammehana Oras Il Bagno Alessi One 8540

  Ammehana Oras Il Bagno Alessi One 8540

  969,00 €

  Oraksen ja Alessin - yksi maailman kuuluisimpia suunnittelutoimistoja - yhteistyössä syntynyt konsepti Il Bagno Alessi on oman alansa ainutlaatuinen tuotesarja. Kylpyhuonetta on käsitetty yhdeksi kokonaisuudeksi, jossa design ja estetiikka on yhdistetty toiminnallisuuden kanssa. Kyseessä on viimeistäkin yksityiskohtaa myöten hiottu kokonaisuus, johon kuuluvat Laufenin saniteettikeramiikka ja Inda kylpyhuonekalusteet. Il Bagno Alessi by Oras on valikoima huippusuunnittelija Stefano Giovannonin suunnittelemia hanoja ja lisätarvikkeita, joiden teknisestä laadusta vastaa Oras. Tuloksena on kaunis ja hyvin toimiva kylpyhuone.

  Il Bagno Alessi by Oras 8540 on ammehana, joka vastaa vaativammankin asiakkaan toiveisiin. Siinä on erikseen kahvat lämpimälle ja kylmälle vedelle. Settiin kuuluu lisäksi sihdillä varustettu jäykkä juoksuputki, suunnanvaihtaja, käsisuihku ja suihkuletku.

  Lue lisää...
 3. Amme- ja suihkuhana Oras Cubista 2875U

  Amme- ja suihkuhana Oras Cubista 2875U

  325,00 €

  Oras Cubista -hanasarja on saanut voimakkaita vaikutteita kubistisesta taidesuunnasta, joka yhdistää sujuvasti ajattomuuden ja nykyaikaisuuden. Monia nykyaikaisia hanoja, joilla on selkeät, geometriset muodot voi yhdistää erilaisiin tiloihin ja sisustuksiin. Oras Cubista –hanasarjassa näkyvät uudistukset ovat Oraksen jatkuvan ja luovan tuotekehityksen tulosta.

  Oras Cubista 2875U on yleishana ammeille ja suihkuille. Pakettiin kuuluu myös kaksi epäkeskoliitintä ja kaksi peitelaippaa.

  Lue lisää...
 4. Amme- ja suihkuhana Oras Safira 1073X

  Amme- ja suihkuhana Oras Safira 1073X

  183,00 €

  Oras Safira 1073X on yleishana ammeisiin ja suihkuihin, jonka silmukanmuotoinen kahva takaa käyttömukavuuden monille käyttäjille ja erilaisissa tilanteissa. Pakkaus sisältää epäkeskoliittimiä ja peitelaippoja. Oras Safiralla on mahdollista rajoittaa veden virtausta ja lämpötilaa. Safira on ollut Oraksen tuotevalikoimassa vuosia suosituin tuoteryhmä. Safiran laajasta valikoimasta jokainen löytää itselleen sopivan hanan.

  Lue lisää...
 5. Amme- ja suihkuhana Oras Safira 1040U

  Amme- ja suihkuhana Oras Safira 1040U

  136,00 €

  Oras Safira 1040U on yleishana ammeisiin ja suihkuihin, jonka silmukanmuotoinen kahva takaa käyttömukavuuden monille käyttäjille ja erilaisissa tilanteissa. Pakkaus sisältää epäkeskoliittimiä ja peitelaippoja. Oras Safiralla on mahdollista rajoittaa veden virtausta ja lämpötilaa. Safira on ollut Oraksen tuotevalikoimassa vuosia suosituin tuoteryhmä. Safiran laajasta valikoimasta jokainen löytää itselleen sopivan hanan.

  Lue lisää...

Tuotteet 1-5 / 19

/ sivu
Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Taulukkona  Listana 

Laskeva

We accept Visa, Mastercard, American Express