Piiloasennus amme- ja suihkuhana Hansgrohe Focus E2

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

163,00 €
Saatavuus: Tilauksesta (7-14 arkipäivää)
TAI

KUVAUS

Hansgrohe Focus E2 on hana, joka sopii käytettäväksi niin suihkussa kuin kylpyammeessa. Kyseessä on moderni sekoittaja, joka on tarkoitettu käytettäväksi yhdessä seinän sisään asennettavan Hansgrohe iBox – piiloasennuselementin kanssa. Yhdellä kahvalla voit vaivattomasti säännöstellä veden tuloa ja lämpötilaa. Yhtä nappia painamalla saat myös vaihtaa veden tulon suihkusta jälleen hanaan. Nauti piilotetun sekoittajan tarjoamasta mukavuudesta: sinulla on enemmän tilaa liikkua ja olla niin suihkussa kuin kylvyssäkin. Lisäksi saat miettiä sopivan hanan valintaa aina viimeiseen asennusvaiheeseen saakka.


Raikkaus on Focus E2:n luonne. Kontrastia orgaanisten muotojen ja puhtaiden geometristen linjojen välillä korostaa nokan voimakas kaltevuus. Suunnittelun vastakohtaisuus on yhdistetty monimutkaiseen teknologiaan, jonka tuloksena on korkealaatuinen tuote. Kauniit koristeelliset muodot ja yksityiskohdat herättävät kenessä tahansa aistikkuuden. Elegance on elämäntapa, josta huokuu tyyliä ja lämpöä.

Lisää kuvia

  • Piiloasennus amme- ja suihkuhana Hansgrohe Focus E2

LISÄTIEDOT

Tuotemerkistä
Hansgrohe on kansainvälisesti palkittu saniteettitekniikan tuottaja. Yrityksen perusti saksalainen Hans Grohe vuonna 1901. Tänään HansGrohe työllistää yli 3200 ihmistä ja tuotteita myydään yli 40 eri maassa. HansGrohen palkitut tuotemerkit ovat Hansgrohe, Axor, Pharo ja Pontos. Hansgrohe kiinnittää erityistä huomiota innovatiivisuuteen ja teknologiaan ja yhdistää ne tyylikkääseen ja moderniin muotoiluun. Hansgrohen laajasta valikoimasta löytyy tuotteita jokaiseen makuun ja jokaisessa hintaluokassa. Hansgrohe-tuotteet tekevät meidän arkipäivästä nautittavan käytännöllisyydellään ja kauneudellaan.

OMINAISUUDET

Väri Kromi
Valmistajan koodi 31945000
Tuotemerkki Hansgrohe
Takuuaika 5 vuotta
Asennusohje Asennusohje

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Runko-osa Hansgrohe iBox

Runko-osa Hansgrohe iBox

Normaali hinta: 160,00 €

Erikoishinta: 126,00 €

Keittiöhana Hansgrohe Focus E2

Keittiöhana Hansgrohe Focus E2

160,00 €
Piiloasennus suihkuhana Hansgrohe Focus E2

Piiloasennus suihkuhana Hansgrohe Focus E2

155,00 €

Tuotteen asiasanat

Toiset asiakkaat merkitsivät tämän tuotteen näillä asiasanoilla:

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

We accept Visa, Mastercard, American Express