Kiviamme Vispool Quadro 175

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

2 099,00 €
Saatavuus: Tilauksesta (4-6 viikkoa)

KUVAUS

Vispool Quadro 175 on suoraviivainen, suorakaiteen muotoinen kylpyamme joka on yhtä aikaa sekä vaikuttava että tilaa säästävä. Amme soveltuu sijoitettavaksi niin seinää vasten kuin itsestäänseisovaksi kylpyhuoneen keskellekin. Ammeen alla on 13 cm suuruinen tila viemäröintiliitäntöjä varten.


Vakio on valkoinen kylpyamme, mutta haluttaessa on mahdollista tilata amme myös yli 150 eri RAL -värissä - ja on myös mahdollista valita onko RAL -värissä koko amme vai vain ammeen ulkopuoli.

+290,00 €
+380,00 €

* Vaaditut tiedot

2 099,00 €

Lisää kuvia

  • Kiviamme Vispool Quadro 175
  • Kiviamme Vispool Quadro 175

LISÄTIEDOT

Tuotemerkistä
Vispool-kivikylpyammeet valmistetaan hyödyntäen ainutlaatuista Marmoryl® -teknologiaa, joka on ollut käytössä jo vuosikymmeniä. Materiaali koostuu suurimmaksi osaksi luonnonmarmorista, ja valmistuksessa käytetyt yhdistelmämateriaalit parantavat ammeen rakennetta entisestään. Lopputuloksena on puhdas, helppohoitoinen ja antibakteerinen pinta. Ammeen pintamateriaalien loppukäsittely on tehty käsityönä. Ammeet keräävät lämmön erinomaisesti, vaimentavat ääniä ja ovat erittäin pitkäikäisiä. Vispool-kivikylpyammeet ovat ainutlaatuisia myös siitä syystä, että voit tilata juuri sinulle räätälöidyn ratkaisun monine värivaihtoehtoineen. Kaikki Vispool-ammeet valmistetaan Euroopassa, ja ne kuuluvat valmistajan 25 vuoden takuun piiriin.

OMINAISUUDET

Mitat (mm) 1752 x 805 x 650
Tilavuus (l) 360
Tuotteen paino (kg) 156
Materiaali Komposiittikivi
Tuotemerkki Vispool
Takuuaika 25 vuotta
Asennusohje Juhend

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Ammehana Axor Massaud

Ammehana Axor Massaud

2 984,00 €

Tuotteen asiasanat

Toiset asiakkaat merkitsivät tämän tuotteen näillä asiasanoilla:

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

We accept Visa, Mastercard, American Express