Ammehana Axor Massaud

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

2 984,00 €
Saatavuus: Tilauksesta (7-14 arkipäivää)

KUVAUS

Tunnetun ranskalaisen arkkitehdin ja muotoilijan Jean-Marie Massaudin suunnittelema Axor Massaud –mallisto edustaa korkeatasoista muotoilua parhaimmillaan. Vesi on kaiken elämän alkulähde. Jean-Marie Massaud on kehittänyt luontoa jäljittelevän kylpyhuonekonseptin. Suihkuava vesivirta muuttuu vesiputoukseksi, pyyheteline haaroittuvaksi puuksi ja kylpyamme järveksi.


Axor Massaud on ylellinen, lattialle asennettava ammehana, jonka voit sijoittaa kylpyammeen viereen. Ammehanasta vesi virtaa kauniina vesiputouksena. Visuaalisesti runsas vesisuihku perustuu kuitenkin vettä säästävään teknologiaan. Ammehanan maksimaalinen vedenvirtaus on 22 l/minuutissa. Kromatun ammehanan lisäksi settiin kuuluvat Axor Starck X 2jet -käsisuihku ja metallinhohtoinen 1,25 m pitkä suihkuletku. Käsisuihkussa on kaksi toimintoa normaali ja pehmeä suihku. Tuotteessa on myös takaisiniskuventtiili sekä QuickClean –kalkinestojärjestelmä, joka pidentää huomattavasti tuotteen käyttöikää.


Ammehanan asentamiseksi tarvitset lisäksi Axor Starck -runko-osan (10452180), joka asennetaan viimeistelemättömän lattian sisään kylpyhuoneessa. Huom! Asennuksessa on huomioitava Suomen rakentamismääräykset. 

2 984,00 €

Lisää kuvia

  • Ammehana Axor Massaud

LISÄTIEDOT

Tuotemerkistä
Hansgrohe on maailmanlaajuisesti tunnustettu saniteettitekniikan tuottaja, jonka Hans Grohe on luonut Saksassa jo vuonna 1901. Nykyisin Hansgrohe -yhtymässä työskentelee yli 3200 työntekijää ja tuotteita myydään reilu 40:ssä valtiossa. Hansgrohe -yhtymän yleisimmät tavaramerkit ovat Hansgrohe, Axor, Pharo ja Pontos. Hansgrohe kiinnittää huomiota erityisesti innovatiivisuuteen ja teknologiaan. Jo vuosikymmenten ajan on Hansgrohe luonut näitä elementtejä käyttäen aistikkaan ja modernin designin. Hansgrohen laajasta valikoimasta löytyy tuotteita kaikkien makuun ja tarpeeseen. Lisäksi Hansgrohe yllättää poikkeuksellisella funktio- ja emotionaalisuudella, muuttaen jokapäiväiset askareemme erityisiksi ja nautinnollisiksi.

OMINAISUUDET

Väri Kromi
Valmistajan koodi 18450000
Tuotemerkki Axor
Takuuaika 5 vuotta
Asennusohje Asennusohje

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Runko-osa Axor Starck

Runko-osa Axor Starck

413,00 €

Tuotteen asiasanat

Toiset asiakkaat merkitsivät tämän tuotteen näillä asiasanoilla:

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

We accept Visa, Mastercard, American Express