WC-istuinkansi Gustavsberg ARTic Soft Close

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

96,00 €

Saatavuus: Varastossa (Toimitusaika: 1-5 työpäivää)

TAI

KUVAUS

ARTic -sarjan tuotteiden geometriset muodot, suorakaiteet ja kulmat antavat kylpyhuoneelle modernin ilmeen. Sarjan tuotteet sulautuvat hyvin uuteen sisustukseen tai luovat tehokkaan kontrastin vanhan sisustuksen kanssa. 


Gustavsbergin wc-istuinkansi ARTic on varustettu soft close -toiminnolla. Kun valitset soft close / quick release -toiminnolla varustetun istuinkannen, saat korkealuokkaisen kovan istuimen, jonka hydraulisen vaimentimen ansiosta istuinkansi laskeutuu hiljaa ja pehmeästi posliinimaljaa vasten. Vaimentimet on sisäänrakennettu istuimeen, eivätkä ne kosketa posliinipintaa, mikä on hygieenistä ja helpottaa puhdistusta. Quick release -toiminnon ansiosta irrotus puhdistusta varten on helppoa.

Lisää kuvia

  • WC-istuinkansi Gustavsberg ARTic Soft Close

LISÄTIEDOT

Tuotemerkistä
AB Gustavsberg on yksi johtavia kylpyhuonetarvikkeiden tuottajia Skandinaviassa. Tuotteita myydään pääasiallisesti Skandinaviassa, Venäjällä, Valkovenäjällä, Ukrainassa ja Baltian-maissa, mutta myös vientituotteina ympäri maailmaa. Gustavsberg yhtymä kuuluu tytäryhtiönä 100%:sti Saksalaiselle Villeroy & Boch AG konsernille ja näin ollen on yksi Euroopan suurimpia kylpyhuonetarvikkeiden tuottajia. Jo yhtiön luomisesta lähtien on Gustavsbergin tavoitteena tuottaa korkealaatuisia, hyvin suunniteltuja sekä innovatiivisia ratkaisuja. Kaikki Gustavsbergin tuotteet ovat ajattomia, kauniita ja käytännöllisiä. Lisäksi Gustavsbergin kokemus veden käsittelystä elementtinä on antanut yhtiölle velvollisuuden luoda ja kehittää yhä tehokkaampia ja vettä säästävämpiä tuotteita.

OMINAISUUDET

Mitat (mm) 375 x 450
Väri Valkoinen
Valmistajan koodi 9M16S101
Tuotemerkki Gustavsberg
Takuuaika 2 vuotta

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Seinä WC-istuin Gustavsberg ARTic 4330

Seinä WC-istuin Gustavsberg ARTic 4330

218,00 €
Pesuallas Gustavsberg ARTic 4550

Pesuallas Gustavsberg ARTic 4550

212,00 €
Suihkusetti Gustavsberg Coloric hopea

Suihkusetti Gustavsberg Coloric hopea

163,00 €

Tuotteen asiasanat

Toiset asiakkaat merkitsivät tämän tuotteen näillä asiasanoilla:

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

We accept Visa, Mastercard, American Express