WC-istuin Villeroy & Boch O.novo Slim

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Normaali hinta: 559,00 €

Erikoishinta: 439,00 €

Saatavuus: Varastossa (Toimitusaika: 1-5 työpäivää)

TAI

KUVAUS

Villeroy & Boch O.novo Slim on monipuolinen ja kompakti WC-istuin, joka sopii myös pienempiin tiloihin. Ohuen vesisäiliön ansiosta wc-istuimen kokonaispituus on vain 64 cm.


Tässä korkealaatuisessa setissä on universaali vesiliitäntä, mikä tarkoittaa että se voidaan asentaa niin pysty- kuin vaakatasossakin olevaan viemäröintiin. Huuhteluvesiyhteys on sekä molemmilla puolilla säiliötä että sen takana. Istuimessa on kaksoishuuhtelutoiminto sekä kromiviimeistellyt huuhtelupainikkeet.


O.novo-WC-istuimeen sisältyy valkoinen, pehmeästi sulkeutuva SoftClose-kansi, joka on helppo puhdistaa sekä ennen kaikkea tyylikäs. Lisäksi QuickRelease-saranoiden ansiosta kansi on helppo irrottaa, mikä auttaa vaikeasti tavoitettavien paikkojen puhdistamisessa.

ALE!
-21%

Lisää kuvia

  • WC-istuin Villeroy & Boch O.novo Slim

LISÄTIEDOT

Villeroy & BochAina perustamisestaan vuodesta 1748 lähtien Villeroy & Boch on ollut elämäntyylibrändi, jonka pääpaino on keraamisten tuotteiden valmistuksessa. Jo alkuajoistaan lähtien yrityksen keskeisiä teemoja on ollut eurooppalainen kulttuuri, joka on onnistunut säilyttämään identiteettinsä samalla integroituen moderneihin suuntauksiin. Villeroy & Bochin tavoitteena on tuottaa innovatiivisia ja tyylikkäitä tuotteita, jotka parantavat ihmisten jokapäiväistä elämää, antavat jatkuvasti inspiraatiota ja avaavat uusia ovia sisustussuunnistelun saralla. Villeroy & Bochin valikoimiin lukeutuvat kylpyammeet, wc:t, pesualtaat, hanat, kylpyhuonekalusteet sekä monenlaiset lisävarusteet - kaikkea mitä tarvitaan luomaan kaunis ja harmoninen kylpyhuone.

OMINAISUUDET

Väri Valkoinen
Virtaussuunta Piiloviemäri (P/S-lukko)
Huuhtelujärjestelmä Kaksoishuuhtelu AQUAREDUCT®, 3 / 4,5 l
Tuotteen paino (kg) 32
Valmistajan koodi 56581001 + 5788S101 + 9M38S101
Tuotemerkki Villeroy & Boch
Takuuaika 5 vuotta

Tuotteen asiasanat

Toiset asiakkaat merkitsivät tämän tuotteen näillä asiasanoilla:

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

We accept Visa, Mastercard, American Express