WC-istuin Rondo

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Normaali hinta: 529,00 €

Erikoishinta: 459,00 €

Saatavuus: Varastossa (Toimitusaika: 1-5 työpäivää)

TAI

KUVAUS

Rak Ceramicsin Rondo sarjaa kuvaa virtaviivaisuus ja pyöreät, tyylikkäät muodot. Rondo-sarja koostuu pesualtaasta, pesuallaskuvusta, bideestä, seinään kiinnitettävästä wc-istuimesta ja lattialle asennettavasta wc-istuimesta.


Rak Ceramicsin wc-istuin sopii tyylinsä puolesta lähes jokaiseen kylpyhuoneeseen. Kyseessä on kaksoishuuhtelujärjestelmällä varustettu wc-istuin, johon kuuluu valkoinen istuinkansi. Wc-istuimessa on P-lukko, mutta se on muutettavissa myös S-lukolliseksi pakkauksessa olevan putken avulla.

ALE!
-13%

Lisää kuvia

  • WC-istuin Rondo
  • WC-istuin Rondo
  • WC-istuin Rondo

LISÄTIEDOT

Tuotemerkistä
Rak Ceramics on keraamisia liesiä ja saniteettitekniikkaa tuottava yritys, joka on toiminut jo vuodesta 1991 lähtien Yhdistyneissä arabiemiraateissa Ras Al Khaimahissa. Pelkästään Ras Al Khaimahin tehdas tuottaa vuorokaudessa 227 000m2 keraamisia liesiä sekä 8500 yksikköä saniteettitekniikkaa. Lisätessä tehtaat Kiinassa, Sudanissa, Bangladeshissa, Intiassa ja Iranissa on Rak Ceramicsin tulos päivässä noin 360 000m2 keraamista liettä ja noin 11 500 kappaletta saniteettitekniikkaa. Se tekee Rak Ceramicsista yhden suurimman ja kilpailukykyisimmän keraamisten liesien ja saniteettitekniikan tuottajan maailmassa. Tuotantoa viedään yli 150 maahan viidelle eri mantereelle.

OMINAISUUDET

Väri Valkoinen
Virtaussuunta P-lukko (muutettavissa S-lukolliseksi)
Huuhtelujärjestelmä Kaksoishuuhtelu, 3/6L
Tuotteen paino (kg) 50.4
Tuotemerkki Rak Ceramics
Takuuaika 5 vuotta (keraamiset osat) / 2 vuotta (huuhtelujärjestelmä)

Tuotteen asiasanat

Toiset asiakkaat merkitsivät tämän tuotteen näillä asiasanoilla:

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

We accept Visa, Mastercard, American Express