WC-istuin Gustavsberg ARTic 4300 S-lukko

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

389,00 €

Saatavuus: Varastossa (Toimitusaika: 1-5 työpäivää)

TAI

KUVAUS

Gustavsbergin ARTic -sarjan tuotteiden selkeät geometriset muodot, antavat tuotesarjalle nykyaikaisen ja tyylikkään ulkomuodon, jossa estetiikka ja käytäntö käyvät käsi kädessä. WC-istuimen viemäröinti on piilotettu, suorat linjat takaavat hygieenisyyden ja pinnat on helppo puhdistaa. ARTic-sarjan WC-istuimia on saatavilla sekä lattiaan että seinään asennettavina malleina. ARTic WC-istuimet on varustettu tehokkaalla kaksoishuuhtelumekanismilla ja mukavalla istuinosalla, jonka kiinnikkeet on valmistettu ruostumattomasta teräksestä.


ARTic 4300 on kaksoishuuhtelumekanismilla varustettu Gustavsbergin S-lukollinen WC-istuin, johon kuuluu valkoinen SoftClose -istuinkansi. Lisäksi pakkaukseen sisältyy kuulaventtiili ja taipuisa letku huuhtelusäiliön vesijohtoon yhdistämiseksi. WC-istuin asennetaan lattiaan kahdella ruostumattomasta teräksestä valmistetulla ruuvilla tai vaihtoehtoisesti silikonilla. ARTic 4300 WC-istuin on tarkoitettu asennettavaksi seinän lähelle (maksimissaan 10cm seinästä). Pakkaus sisältää asennusohjeet sekä muun asennukseen tarvittavan.

Lisää kuvia

  • WC-istuin Gustavsberg ARTic 4300 S-lukko
  • WC-istuin Gustavsberg ARTic 4300 S-lukko
  • WC-istuin Gustavsberg ARTic 4300 S-lukko
  • WC-istuin Gustavsberg ARTic 4300 S-lukko
  • WC-istuin Gustavsberg ARTic 4300 S-lukko
  • WC-istuin Gustavsberg ARTic 4300 S-lukko

LISÄTIEDOT

Tuotemerkistä
AB Gustavsberg on yksi johtavia kylpyhuonetarvikkeiden tuottajia Skandinaviassa. Tuotteita myydään pääasiallisesti Skandinaviassa, Venäjällä, Valkovenäjällä, Ukrainassa ja Baltian-maissa, mutta myös vientituotteina ympäri maailmaa. Gustavsberg -yhtymä kuuluu tytäryhtiönä 100%:sti Saksalaiselle Villeroy & Boch AG konsernille ja näin ollen on yksi Euroopan suurimpia kylpyhuonetarvikkeiden tuottajia. Jo yhtiön luomisesta lähtien on Gustavsbergin tavoitteena tuottaa korkealaatuisia, hyvin suunniteltuja sekä innovatiivisia ratkaisuja. Kaikki Gustavsbergin tuotteet ovat ajattomia, kauniita ja käytännöllisiä. Lisäksi Gustavsbergin kokemus veden käsittelystä elementtinä on antanut yhtiölle velvollisuuden luoda ja kehittää yhä tehokkaampia ja vettä säästävämpiä tuotteita.

OMINAISUUDET

Väri Valkoinen
Virtaussuunta S-lukko
Huuhtelujärjestelmä Kaksoishuuhtelu, 3/6L
Tuotteen paino (kg) 54
Tuotemerkki Gustavsberg
Takuuaika 5 vuotta
Asennusohje Asennusohje

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Seinä WC-istuin Gustavsberg ARTic 4330

Seinä WC-istuin Gustavsberg ARTic 4330

239,00 €
Pesuallas Gustavsberg ARTic 4650

Pesuallas Gustavsberg ARTic 4650

149,00 €

Tuotteen asiasanat

Toiset asiakkaat merkitsivät tämän tuotteen näillä asiasanoilla:

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

We accept Visa, Mastercard, American Express