WC-istuin Bergamo

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

239,00 €
Saatavuus: Tilauksesta (2-14 arkipäivää)
TAI

KUVAUS

Keraminin Bergamo-sarjassa yhdistyvät terävät ja tarkat linjat ja tyylitelty muotoilu sekä harmonia. Sarjaan kuuluvat pesuallas ja wc-istuin. Minimalistista muotoilua edustava sarja sopii tyyliltään useampaan kylpyhuoneeseen. Tuotteissa yhdistyvät käytännöllisyys ja korkea laatu.


Kaksoishuuhtelujärjestelmällä varustettuun Bergamo-sarjan wc-istuimeen kuuluu valkoinen istuin ja hiljaisesti sulkeutuva soft-close-kansi. Wc-istuin on P-lukollinen, mutta se on mahdollista muuttaa S-lukolliseksi pakkauksessa olevan putken avulla. Myyntipakkaus sisältää asennusohjeet sekä kaiken muun asennukseen tarvittavan. 

Lisää kuvia

  • WC-istuin Bergamo
  • WC-istuin Bergamo

LISÄTIEDOT

Tuotemerkistä
Keramin on keraamisia liesiä ja saniteettitekniikkaa tuottava yritys, joka haluaa tarjota asiakkailleen korkealaatuisia ja nykyaikaisia tuotteita. Keramin on saavuttanut suuren suosion asiakkaiden keskuudessa. Yritys valmistaa vuodessa 1,5 miljoonaa tuotetta; wc-istuimia, pesualtaita, altaan jalkoja, pesuallaskupuja ja keraamisia laattoja. Keraminin muotoilijat yhdistävät trendikkäät ideat sujuvaan muotokieleen ja käytännöllisyyteen. Tuloksena kauniit kylpyhuonekalusteet asiakasystävälliseen hintaan! 

OMINAISUUDET

Väri Valkoinen
Virtaussuunta P-lukko (muutettavissa S-lukolliseksi)
Huuhtelujärjestelmä Kaksoishuuhtelu, 4,5/9L
Tuotteen paino (kg) 42
Tuotemerkki Keramin
Takuuaika 5 vuotta (keraamiset osat) / 2 vuotta (huuhtelujärjestelmä)

Tuotteen asiasanat

Toiset asiakkaat merkitsivät tämän tuotteen näillä asiasanoilla:

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

We accept Visa, Mastercard, American Express