WC-istuimet

Tuotteet 1-5 / 52

/ sivu
Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Taulukkona  Listana 

Laskeva
 1. WC-istuin Gustavsberg Nordic 2340 S-lukko

  WC-istuin Gustavsberg Nordic 2340 S-lukko

  359,00 €

  Gustavsbergin Nordic -sarjan perusominaisuuksia ovat laatu ja käytännöllinen design. Käytännöllisyys on yksi ensisijaisista vaatimuksista, mitä Nordic -sarjalta odotetaan. Hiljattain muotoilultaan uudistetun Nordic -sarjan WC-istuinten pidennetty muoto tarjoaa käyttäjälleen paremman ergonomian.

  Nordic 2340 on S-lukollinen WC-istuin yksöishuuhtelumekanismilla, johon kuuluu valkoinen istuinkansi. WC-istuin kiinnitetään lattiaan neljällä ruostumattomasta teräksestä valmistetulla muovipäällysteisellä ruuvilla. Vaihtoehtoisesti WC-istuimen voi kiinnittää lattiaan myös silikonilla. Gustavsberg Nordic 2340 pienten mittojensa ja pyöreähkön huuhtelusäiliönsä vuoksi WC-istuin sopii oivallisesti myös nurkkaan asennettavaksi. Asennusohjeet sekä muu asennukseen tarvittava sisältyy pakkaukseen.

  Lue lisää...
 2. Lasten WC-istuin Gustavsberg Nordic 305 S-lukko

  Lasten WC-istuin Gustavsberg Nordic 305 S-lukko

  319,00 €

  Gustavsbergin Nordic -sarjan perusominaisuuksia ovat laatu ja käytännöllinen muotoilu. Käytännöllisyys on yksi ensisijaisista vaatimuksista, mitä Nordic -sarjalta odotetaan. Hiljattain muotoilultaan uudistetun Nordic -sarjan WC-istuinten pidennetty muoto tarjoaa käyttäjälleen paremman ergonomian.

  Nordic 305 WC-istuin on valmistettu silmällä pitäen lapsia ja heidän tarpeitaan. Kyseessä on pienimittainen istuin, joka sopii sekä kotiin, että päiväkotiin. Nordic 305 on S-lukollinen WC-istuin, johon kuuluu valkoinen istuinkansi. WC-istuin kiinnitetään lattiaan neljällä ruostumattomasta teräksestä valmistetulla muovipäällysteisellä ruuvilla. Asennusohjeet sekä muu asennukseen tarvittava löytyvät tuotepakkauksesta.

  Lue lisää...
 3. WC-istuin Gustavsberg ARTic 4300 S-lukko

  WC-istuin Gustavsberg ARTic 4300 S-lukko

  389,00 €

  Gustavsbergin ARTic -sarjan tuotteiden selkeät geometriset muodot, antavat tuotesarjalle nykyaikaisen ja tyylikkään ulkomuodon, jossa estetiikka ja käytäntö käyvät käsi kädessä. WC-istuimen viemäröinti on piilotettu, suorat linjat takaavat hygieenisyyden ja pinnat on helppo puhdistaa. ARTic-sarjan WC-istuimia on saatavilla sekä lattiaan että seinään asennettavina malleina. ARTic WC-istuimet on varustettu tehokkaalla kaksoishuuhtelumekanismilla ja mukavalla istuinosalla, jonka kiinnikkeet on valmistettu ruostumattomasta teräksestä.

  ARTic 4300 on kaksoishuuhtelumekanismilla varustettu Gustavsbergin S-lukollinen WC-istuin, johon kuuluu valkoinen SoftClose -istuinkansi. Lisäksi pakkaukseen sisältyy kuulaventtiili ja taipuisa letku huuhtelusäiliön vesijohtoon yhdistämiseksi. WC-istuin asennetaan lattiaan kahdella ruostumattomasta teräksestä valmistetulla ruuvilla tai vaihtoehtoisesti silikonilla. ARTic 4300 WC-istuin on tarkoitettu asennettavaksi seinän lähelle (maksimissaan 10cm seinästä). Pakkaus sisältää asennusohjeet sekä muun asennukseen tarvittavan.

  Lue lisää...
 4. Seinä WC-istuin Gustavsberg ARTic 4330

  Seinä WC-istuin Gustavsberg ARTic 4330

  239,00 €

  Gustavsbergin ARTic -sarjan tuotteiden selkeät geometriset muodot, antavat tuotesarjalle nykyaikaisen ja tyylikkään ulkomuodon, jossa estetiikka ja käytäntö käyvät käsi kädessä. WC-istuimen viemäröinti on piilotettu, suorat linjat takaavat hygieenisyyden ja pinnat on helppo puhdistaa. ARTic -sarjan WC-istuimia on saatavilla sekä lattiaan että seinään asennettavina malleina. ARTic WC-istuimet on varustettu mukavalla istuinosalla, jonka kiinnikkeet on valmistettu ruostumattomasta teräksestä.

  ARTic 4330 on seinään asennettava Gustavsbergin WC-istuin, johon kuuluu valkoinen SoftClose -istuinkansi. Asennettaessa seinään tulee WC-istuin kiinnittää pulteilla tukevaan seinänsisäiseen kehykseen (pultit, huuhtelusäiliö ja asennuskehys eivät sisälly pakettiin). Pakkaus sisältää asennusohjeet, aluslevyt, tiivisteet ja mutterit (M12).

  Lue lisää...
 5. Seinä WC:n asennusteline S.A.S

  Seinä WC:n asennusteline S.A.S

  146,00 €

  S.A.S on kaksoishuuhtelumekanismilla varustettu seinä-WC:n asennusteline, joka on suunniteltu seinään asennettaville WC-istuimille. Se tarjoaa sopivan ratkaisun esteettisemmän ja hygieenisemmän kylpyhuoneen suunnitteluun. Seinän sisään asennettu huuhtelu- ja viemäröintijärjestelmä helpottaa siivousta sekä antaa lisää tilaa kylpyhuoneeseen. Lisäksi kaksoishuuhtelumekanismi (6 ja 9 litraa) säästää vettä. Maksimaalinen kantavuus on 400kg. Kehys on yhteensopiva S.A.S painonapin kanssa.

  Lue lisää...

Tuotteet 1-5 / 52

/ sivu
Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Taulukkona  Listana 

Laskeva

We accept Visa, Mastercard, American Express