WC-istuimet P-lukko

2 tuote(tta)

/ sivu

Taulukkona  Listana 

Laskeva
  1. WC-istuin Rondo

    WC-istuin Rondo

    Normaali hinta: 529,00 €

    Erikoishinta: 459,00 €

    Rak Ceramicsin Rondo sarjaa kuvaa virtaviivaisuus ja pyöreät, tyylikkäät muodot. Rondo-sarja koostuu pesualtaasta, pesuallaskuvusta, bideestä, seinään kiinnitettävästä wc-istuimesta ja lattialle asennettavasta wc-istuimesta.

    Rak Ceramicsin wc-istuin sopii tyylinsä puolesta lähes jokaiseen kylpyhuoneeseen. Kyseessä on kaksoishuuhtelujärjestelmällä varustettu wc-istuin, johon kuuluu valkoinen istuinkansi. Wc-istuimessa on P-lukko, mutta se on muutettavissa myös S-lukolliseksi pakkauksessa olevan putken avulla.

    Lue lisää...
  2. WC-istuin Gustavsberg Estetic 8300 C+

    WC-istuin Gustavsberg Estetic 8300 C+

    609,00 €

    Gustavsbergin Estetic 8300 on valkoinen, kaksoishuuhtelutoiminnolla sekä valkoisella SoftClose-istuimella varustettu WC-istuin. Sen C+ -viimeistelty, likaahylkivä pinta estää tehokkaasti kalkkiutumista. HygienicFlush-toiminto puolestaan takaa istuimen hygieenisemmän huuhtelun ja tekee istuimen puhtaanapidosta helpompaa. Asennus ei voisi olla yksinkertaisempaa - WC-istuin vain liimataan lattiaan. Asennusohjeet toimitetaan tuotteen mukana.

    Joidenkin mielestä kylpyhuoneen sisustaminen tyylikkäästi voi tuntua haasteelliselta. Kun saatavilla olevien tuotteiden kirjo on niin laaja, saattaa tuntua vaikealta löytää ja yhdistää juuri ne oikeat tuotteet, joilla saavutetaan haluttu lopputulos. Gustavsbergin uusi, esteettinen tuotemallisto tekee kylpyhuoneesi sisustamisesta helppoa ja vaivatonta - tyylikkyyttä unohtamatta. Mallisto koostuu neutraaleista ja pehmeälinjaisista tuotteista, jotka sopivat vaivatta kaikentyylisiin ja -kokoisiin kylpyhuoneisiin.

    Lue lisää...

2 tuote(tta)

/ sivu

Taulukkona  Listana 

Laskeva

We accept Visa, Mastercard, American Express