WC-istuimet P-lukko

Tuotteet 1-5 / 7

/ sivu
Sivu:
 1. 1
 2. 2

Taulukkona  Listana 

Laskeva
 1. WC-istuin Rondo

  WC-istuin Rondo

  Normaali hinta: 529,00 €

  Erikoishinta: 459,00 €

  Rak Ceramicsin Rondo sarjaa kuvaa virtaviivaisuus ja pyöreät, tyylikkäät muodot. Rondo-sarja koostuu pesualtaasta, pesuallaskuvusta, bideestä, seinään kiinnitettävästä wc-istuimesta ja lattialle asennettavasta wc-istuimesta.

  Rak Ceramicsin wc-istuin sopii tyylinsä puolesta lähes jokaiseen kylpyhuoneeseen. Kyseessä on kaksoishuuhtelujärjestelmällä varustettu wc-istuin, johon kuuluu valkoinen istuinkansi. Wc-istuimessa on P-lukko, mutta se on muutettavissa myös S-lukolliseksi pakkauksessa olevan putken avulla.

  Lue lisää...
 2. Lattia WC-istuin Empire

  Lattia WC-istuin Empire

  Normaali hinta: 429,00 €

  Erikoishinta: 369,00 €

  Rak Ceramicsin Empire- sarja edustaa nimensä mukaisesti empire-tyyliä ja sopii niin moderniin kuin perinteiseen kylpyhuoneeseen. Empire-sarja koostuu pesualtaasta, wc-istuimesta ja lattialle asennettavasta wc-istuimesta.

  Empire-sarjan lattialle asennettavaan wc-istuimeen kuuluu valkoinen istuin sekä hiljaisesti sulkeutuva soft-close-kansi. Lattialle asennettaessa tulee wc-istuin kiinnittää pulteilla tukevaan seinänsisäiseen telineeseen (pultit, huuhtelusäiliö tai teline eivät sisälly hintaan).

  Lue lisää...
 3. WC-istuin Bergamo

  WC-istuin Bergamo

  239,00 €

  Keraminin Bergamo-sarjassa yhdistyvät terävät ja tarkat linjat ja tyylitelty muotoilu sekä harmonia. Sarjaan kuuluvat pesuallas ja wc-istuin. Minimalistista muotoilua edustava sarja sopii tyyliltään useampaan kylpyhuoneeseen. Tuotteissa yhdistyvät käytännöllisyys ja korkea laatu.

  Kaksoishuuhtelujärjestelmällä varustettuun Bergamo-sarjan wc-istuimeen kuuluu valkoinen istuin ja hiljaisesti sulkeutuva soft-close-kansi. Wc-istuin on P-lukollinen, mutta se on mahdollista muuttaa S-lukolliseksi pakkauksessa olevan putken avulla. Myyntipakkaus sisältää asennusohjeet sekä kaiken muun asennukseen tarvittavan. 

  Lue lisää...
 4. WC-istuin Omega Black

  WC-istuin Omega Black

  199,00 €

  Keraminin Omega Black-sarjassa yhdistyvät tyylitelty muotoilu vaikuttavaan mustaan väriin. Sarjaan kuuluvat pesuallas ja wc-istuin. Minimalistista muotoilua edustava sarja sopii tyyliltään rohkeaan kylpyhuoneeseen, jossa valkoisten kalusteiden sijasta tilan valloittaa musta. Tuotteissa yhdistyvät käytännöllisyys ja korkea laatu.

  Yksöishuuhtelujärjestelmällä varustettuun Omege Black -sarjan wc-istuimeen kuuluu musta istuinosa. Wc-istuin on P-lukollinen ja sen viemärikulma on 45 astettaAsennusohjeet toimitetaan tuotteen mukana.


  Lue lisää...
 5. WC-istuin Gustavsberg Estetic 8300 C+

  WC-istuin Gustavsberg Estetic 8300 C+

  479,00 €

  Joidenkin mielestä kylpyhuoneen sisustaminen tyylikkäästi voi tuntua haasteelliselta. Kun saatavilla olevien tuotteiden kirjo on niin laaja, saattaa tuntua vaikealta löytää ja yhdistää juuri ne oikeat tuotteet, joilla saavutetaan haluttu lopputulos. Gustavsbergin uusi, esteettinen tuotemallisto tekee kylpyhuoneesi sisustamisesta helppoa ja vaivatonta - tyylikkyyttä unohtamatta. Mallisto koostuu neutraaleista ja pehmeälinjaisista tuotteista, jotka sopivat vaivatta kaikentyylisiin ja -kokoisiin kylpyhuoneisiin.

  Gustavsbergin Estetic 8300 on valkoinen, kaksoishuuhtelutoiminnolla sekä valkoisella SoftClose-istuimella varustettu WC-istuin. Sen C+ -viimeistelty, likaahylkivä pinta estää tehokkaasti kalkkiutumista. HygienicFlush-toiminto puolestaan takaa istuimen hygieenisemmän huuhtelun ja tekee istuimen puhtaanapidosta helpompaa. Asennus ei voisi olla yksinkertaisempaa - WC-istuin vain liimataan lattiaan. Asennusohjeet toimitetaan tuotteen mukana.

  Lue lisää...

Tuotteet 1-5 / 7

/ sivu
Sivu:
 1. 1
 2. 2

Taulukkona  Listana 

Laskeva

We accept Visa, Mastercard, American Express